GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Pad Geliyor! Şirketin İlk Tableti


Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre OnePlus bir tablet üzerinde çalışıyor. Markanın ilk tableti OnePlus Pad ismiyle çıkış yapacak.

OnePlus, 2023’te Android tablet pazarına giriş yapabilir. OnePlus haberleri söz konusu olduğunda güvenilir bir kaynak olan Max Jambor’a marka bir tablet geliştiriyor ve bu ürün 2023 yılında çıkış yapacak. Şu an geliştirme aşamasında olan tablet OnePlus Pad ismiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

OnePlus Pad’in hangi özelliklere ve nasıl bir görünüme sahip olduğu şu an için bilinmiyor. Fakat OPPO ile sıkı ilişkiler göz önüne alındığında bu tabletin OPPO Pad’i referans alması beklenebilir.

Bildiğiniz üzere OPPO da ilk kez bu yıl tablet pazarına giriş yaptı. OPPO’nun halihazırda iki tablet modeli bulunuyor. Bunlardan biri 11 inç büyüklüğünde 2.5K çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip ekranla geliyor. Yine bu tablete Snapdragon 870 işlemcisi güç veriyor.

OPPO’nun OPPO Pad Air olarak isimlendirdiği diğer tablet modelinde ise 10.36 inç büyüklüğünde 2K 60Hz LCD ekran ve Snapdragon 680 işlemci birimi yer alıyor.

OnePlus’un bir yıldır geliştirme aşamasında olan tableti muhtemelen bunlardan birini referans alacak. Android 12L sürümüyle çıkış yapması beklenen tabletin harici bir klavye ve kalemle desteklenmesi bekleniyor. Fiyat noktasında ise OnePlus’ın OPPO’ya göre daha agresif olacağını söyleyebiliriz.

OnePlus’ın tablet pazarına giriş yapacak olması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu