Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Bütçe Dostu Vivo Y21A Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Şirketin yeni akıllı telefon serisi Vivo Y21A, uygun fiyatı ve özellikleri ile gün yüzüne çıktı. İşte tanıtılan telefonun detayları.

İlk olarak 2021’nin eylül ayında ortaya çıkan Vivo Y21A, bugün itibariyle resmi olarak tanıtıldı ve özellikleri ile dikkatleri üstüne topladı. Bütçe dostu telefon, giriş seviyesine modern tasarım sunarak ilgileri çekmeyi başardı. Gelin detaylara bir göz atalım.

Vivo Y21A Teknik Özellikleri

Vivo Y20A’nın halefi olarak gelen Y21A, klasik su damlası çentikli ekran ve dikey kamera kurulumu sağlıyor. 8mm kalınlığında olan telefon yaklaşık 182 gram ağırlığında. HD+ çözünürlük sunan 6.51 inç LCD paneli giriş seviyesinde gerekli ekran deneyimini sağlıyor.

Giriş seviyesi MediaTek Helio P22 işlemcisinden güç alan akıllı telefon 4GB RAM belleğinin yanı sıra 1GB sanal RAM özelliği de getiriyor. MicroSD kart destekleyen cihaz 64 GB dahili depolama seçeneği veriyor.

Vivo Y21A

13 Megapiksel birincil ve 2 Megapiksel makro kamerasına 8 Megapiksel selfie lensi eşlik ediyor. Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ile kutudan çıkan akıllı telefon, yana monte edilmiş parmak izi okuyucu, yakınlık sensörü, ortama duyarlı ışık sensörü ve sanal jiroskop sensörü de getiriyor.

Çift SIM özelliği ile birlikte telefon 4G LTE, çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.0, USB Type-C bağlantıları ile birlikte kutudan 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil ile çıkıyor. 200 dolar fiyat etiketi ile tanıtılan akıllı telefon Vivo’nun web sitesinde resmi olarak yer alıyor. Vivo ve yeni akıllı telefonları hakkında gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu