Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Nova 6 5G şık görünümüyle karşınızda

Huawei bu yılın sonuna kadar 250 milyon fazla akıllı telefon satmak istiyor. Şirket bununla birlikte ürün yelpazesine yepyeni modeller dahil etmeyi sürdürüyor. Son olarak Huawei Nova 6 5G modeli kameralara poz verdi.

Yıl sonu yaklaşmasına karşın hem Huawei hem de alt markası Honor’dan epey iddialı diyebileceğimiz yeni akıllı telefonlar geliyor. Honor tarafında V30 ve V30 Pro modelleri yolda. Hatta bir süredir telefonlar hakkında epey ayrıntı sizlere aktardık.

Huawei Nova 6 5G karşınızda

Şimdi ise aynı zamanda Çin’de TENAA belgelendirme kuruşu tarafından da onaylanan Nova 6 5G modeli karşımıza çıktı. Telefona ait bir resmi görüntü internete servis edilmiş durumda. Telefonun arka tarafında renk geçişli bir yüzey göze çarpıyor.

Sol üst köşede alt alta dizili üçlü kamera ve LED flaş dikkat çekiyor. Hemen yanlarında ise 3D ToF sensörü ve lazer otofokus olduğunu düşündüğümüz kameraya yardımcı Bazı donanımlar mevcut.

Nova 6 5G’nin ön tarafı aslında bizlere tanıdık geliyor. Ekranın sol üst köşesinde geniş bir delik üzerine yerleştirilen çift kamera bulunuyor. Benzer bir kamera yapısı daha önce Galaxy S10 Plus modelinde kullanıldı, ancak buradaki kameralar sağ üst köşede yer alıyordu.

Parmak izi tarayıcısını arka tarafta görmedik, zaten bu denli üst seviye bir cihazda tarayıcının ekrana gömülü olması bekleniyor. Kirin 990 işlemcisinden güç alacak telefonda OLED ekran göreceğiz. Bunun yanında 8GB RAM, 128GB dahili depolama, hız şarj ve en az 4.000 mAh büyüklüğünde pil Nova 6 5G’de karşılaşacağımız diğer özellikler olacak. Huawei ayrıca telefonun 4G versiyonunu da hazırlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu