Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y32, Rekabetçi Fiyatı ve Özellikleri ile Gündemi Salladı!

Son zamanlarda piyasaya can suyu olan şirket, yeni akıllı telefonu Vivo Y32 ile gündemde. İşte uygun fiyatlı özelliklerinin detayları.

Akıllı telefon sektörü yeni cihazlarla büyümeye devam ediyor. Sektörün öncülerinden olan Vivo, Y32 isimli akıllı telefonunu piyasaya sürdü ve ilgileri üstüne topladı. Bu cihaz ilk olarak geçtiğimiz ayın sonunda TENAA’da ortaya çıkmıştı. Birkaç hafta sonra telefon nihayet resmi hâle geldi ve dikkat çekici özellikleriyle piyasaya sürüldü. Gelin özelliklerine bir göz atalım.

Vivo Y32 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Yeni piyasaya sürülen akıllı telefonumuz, birinci sınıf bir akıllı telefon görünümüyle hoş bir tasarım sergiliyor. Parlak plastik bir yüzeye sahip olan telefon çift kamera sistemi, 8 mm kalınlık ve 182 gram ağırlık sunuyor. Akılı telefon, Bahar Mavisi ve Sisli Gece Mavisi renkleri ile tanıtıldı.

Teknik özelliklerine geldiğimizde ise bir ilki görüyoruz. Y32, Qualcomm Snapdragon 680 işlemcisine sahip dünyadaki ilk telefon durumunda. Fiyat performans özelliklerini tam olarak veren işlemciye, 8 GB LPDDR4X RAM ve 128 GB UFS 2.1 depolama destek oluyor. Cihazda microSD kart yuvası ile 1 TB’a kadar depolama genişletilebilir.

Vivo Y32

Ekran detaylarında ise 16.9 milyon renk ve 60Hz yenileme hızına sahip 6.51 inç LCD panel bulunuyor. Cihaz, %89 ekran gövde oranına ve çiy damlası çentiğe sahip. Yana monte edilmiş parmak izi tarayıcı cihazın güvenliğini sağlıyor. Kameralarda ise 13 Megapiksel ve 2 Megapiksel çift kamera sistemi mevcut. Ön tarafta ise 8 Megapiksel selfie kamerası mevcut.

4G bağlantı destekleyen cihaz, 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil ve OriginOS Android 11 işletim sistemi ile kutudan çıkıyor. Cihaz Çin’de 219$ gibi uygun fiyatıyla piyasaya sürüldü. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu