Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony Xperia 3 Samsung benzeri tasarımı ile yine inanılmaz farklı!!!!


Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliğinde Sony Xperia 3 ile tanışacağız. Peki telefon bize ne sunacak Tüm telefonlar birbirine benziyor…

Sony biliyorsunuz ki  Türkiye pazarından çekildi ve mobil operasyonunu geçtiğimiz yıl kapattı. Önümüzdeki yıllarda Sony Türkiye pazarına girer mi bilinmez ama Sony’nin 2020 de tanıtacağı Sony Xperia 3 modeli  ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

WIPO Global Tasarım Veritabanı’nda yeni yayınlanan bir patent’de Sony’nin tanıtacağı cihazın 21/9 en boy oranına sahip olacağını ve Samsung‘un Galaxy S10e serisinde kullandığı yeni nesil delikli ekran yani Infinty-O ekran tasarımı ile geleceği ortaya çıktı. Patent ayrıca telefonun arayüzü ve üst çerçevesinin tasarımını da ortaya koyuyor.

Xperia 3‘e daha yakından bakacak olursak ekran görüntüsünün çoklu pencere işlevselliğini gösterdiğini görüyoruz. Bununla birlikte sol tarafta bulunan tarih ve sağ tarafta bulunan pil durumunu görmek için cihazın her iki köşesi de kullanılıyor. Sony bu cihazın ön kamera tasarımını Galaxy  Note 10 serisinden esinlenerek yapacak.

Daha önceki sızıntılarda Xperia 3’ün Snapdragon 865 ve 12GB RAM sürümünün olduğunu  Geekbench testlerinde gömüştük. Ayrıca cihazın 5G bağlantısının yanı sıra arkasında altı kamera olacağı da iddia ediliyor.

Başla çarpıcı detay ise  görüntüler,  çıkış tarihini  ’25 Şubat Pazartesi’ olduğu gösteriyor, bu mevcut amiral gemisi cihazının  çıkış  tarihiydi. Patent Mart ayında sunulduğundan, zaman içinde olan bir tarihin seçilmesi mantıklıdır. Ancak, bu yeni cihazın aynı tarihte tanıtılacağını varsayabilirsiniz.

MWC 2020 24 Şubat’ta başlayacak, telekom sektörü için bu önde gelen ticaret fuarında yeni Sony Xperia akıllı telefonlar sergilenecek. Japon akıllı telefon üreticisi genellikle gösterinin açılış gününde cihazları resmi olarak tanıtmak için bir basın toplantısı düzenliyor.

Bakalım Sony 2020’ye damga vurabilecek mi

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu