AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch SE 2 Fiyatı Türkiye’de Uygun Olacak Mı?

Apple’ın uygun fiyatlı saati Apple Watch SE 2 için bilgiler gelmeye başladı. Önümüzdeki yıl akıllı saat pazarını bu model karıştırabilir.

Cupertinolu teknoloji devi Apple, akıllı saat ürün gamını genişletecek gibi görünüyor. Söylentilere göre Apple; yeni nesil Apple Watch SE ve sağlam bir tasarıma sahip yeni bir Apple Watch eklemeyi planlıyor. Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, Apple Watch 8 ile birlikte Apple Watch SE 2 de piyasaya sunulacak. SE modeli yine uygun fiyatlı olacak.

Şimdilik 2022 model Watch SE’nin teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak üst düzey modellere uygun olarak biraz değiştirilmiş tasarım ve sağlık özellikleri içerebilir. Apple Watch SE’ye ek olarak şirket, özellikle arazide saat kullananlara yönelik yeni, sağlam tasarımlı bir Apple Watch planlıyor.  Mark Gurman’ın açıklamasına göre; yeni Apple Watch çizilmelere, darbelere, düşmelere ve daha fazlasına karşı daha dayanıklı bir kasaya sahip olabilecek sağlamlaştırılmış bir tasarıma sahip olacak.

Apple Watch SE 2

Şu anda Apple Watch portföyü Apple Watch 8, Apple Watch SE ve Apple Watch 3’ten oluşuyor. Şirket, benzersiz bir saat kadranına sahip ve özel saat kayışlarıyla eşleştirilmiş özel Apple Watch Series 7 ve SE modelleri için Nike ile ortaklık kurmuştu.

Önümüzdeki yıl akıllı saat alanında yeni oyuncuları ile sahne alacak olan Apple, uygun fiyat politikasını Amerika ve Avrupa için uygulayacak. Ülkemizde maalesef ki kurlardan dolayı bu modeller baya bir pahalı olacak. Türkiye’de bu modeller muhtemelen 5.000 TL bandına yakın bir seviyeden satışa sunulur…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu