Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 50 SE Sızdırıldı! Nasıl Bir Telefon?

Merakla beklenen Honor 50 serisi ile birlikte Honor 50 SE adında yeni bir modelin daha karşımıza çıkacağı belli oldu. Bekleyiş sürüyor.

Akıllı telefon pazarında güç kazanmaya başlayan Honor‘dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ülkemiz de ve dünya da adından söz ettiren Çinli şirket, yeni telefon serisini karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı özellikler ile kullanıcılarını kendine aşık edecek olan akıllı telefon yeni bir varyanta da sahip olacak. 16 Haziran’da Çin’de piyasaya sürülecek olan akıllı telefon modeli, bugün de yeni varyantı ile karşımıza çıktı. Cihazın yeni varyantı Honor 50 SE olarak internete sızdırıldı.

50 serisinin çıkışı için geri sayım başlarken akıllı telefon dünyasında da rekabet artmaya devam ediyor. Bugün internetin derinliklerinde meydana gelen bir iddia da yeni bir telefon varyantı da ortaya çıktı. Çinli dev iki telefon modeline ek olarak üçüncü bir varyantı da karşımıza çıkarabilir.

"<yoastmark

Honor 50 SE Ortaya Çıktı

Bu sabah saatlerin de internetin derinliklerin de meydana gelen detaylar da beklenen telefon serisinin standart ve Pro sürümlerine ek olarak farklı bir üçüncü varyantın da olduğu ortaya çıktı. Üçüncü varyantın hakkında ne yazık ki pek bilgi yer almıyor. Nasıl görüneceğine dair de herhangi bir sızıntının yapılmadığı ifade ediliyor. Muhtemelen yeni telefon varyantı serinin Lite sürümü olacak gibi tahmin ediliyor. Telefon serisinin Snapdragon 778G ve Dimensity 1200 işlemci modelleri ile karşımıza çıkacağını bir kez daha ifade edelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu