Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy M11 İçin One UI Core 3.1 Yayınlandı!

Samsung 2021’de güncellemelere doymadı. Şirket şimdi de Galaxy M11 akıllı telefon modeli için One UI Core 3.1 güncellemesini yayınladı.

Mayıs ayına girmemiz ile birlikte yeni güncellemelerini duyurmaya devam eden Samsung yine kullanıcılarından tam puan alacak gibi görünüyor. Bu yıl epey farklı telefon modellerine ek olarak onlarca farklı güncellemeyi kullanıcılarına sunan şirket hem güvenliğe hem de kullanıcı arayüzüne önem vermeye başladı. 2021’in başından bu yana adeta güncellemelere doymayan şirket bugün de iki yeni güncelleme duyurdu. Galaxy A50 ve Galaxy FE 5G için güvenlik güncellemeleri yayınlayan şirket şimdi de Galaxy M11 için Android 11 tabanlı One UI Core 3.1’i yayına aldı.

Android 11 tabanlı kendi kullanıcı arayüzünü telefon modellerin de kullanan Güney Koreli şirket bu yönü ile kullanıcılar tarafından epey seviliyor. Yeni kullanıcı arayüzleri ile farkı özellikleri de deneyimleme fırsatı veren şirket yayınladığı güncellemeler ile de kullanıcılarından tam puan almaya devam ediyor.

Galaxy M11
Galaxy M11

Galaxy M11 One UI 3.1 Güncellemesi Aldı

M115FXXU2BUD8 sürüm numarası ile yayınlanan One UI 3.1 güncellemesi, Nisan 2021 güvenlik yaması ile birlikte piyasaya çıktı. Yeni yapı, geliştirilmiş performans, ek özelleştirilebilir ayarlar, tek seferlik izinler, gelişmiş dijital denge ve daha fazlasını getiren güncelleme yenilenmiş kullanıcı arayüzü ile çok sevilecek. Şuan da Vietnam’da indirilebilir olan güncellemenin yakın da diğer ülkelerdeki kullanıcıların da erişimine açılması bekleniyor. Güncelleme ülkemizde dahil olmak üzere pek çok ülkedeki kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu