AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Nisan Ayında Meşaleleri Yakacak! iPad Pro Göründü

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, Nisan 2021’de mini LED’li iPad Pro modelini tanıtacak. OLED ekranlar ise 2022’de duyurulacak.

Katlanabilir ekranlı telefonlara yönelen ve önümüzdeki yıllar içerisinde çeşitli katlanabilir telefonları piyasaya sürecek olan teknoloji şirketi Apple 2020 yılındaki başarısını 2021 yılında da devam ettirmeye çalışıyor. Samsung’u tahtından eden şirket, akıllı telefon pazarındaki gücünü artırmaya devam ederken katlanabilir telefon modelleri ile de adından söz ettirmeye çalışıyor olacak. Akıllı telefonların yanı sıra şirket yeni tablet modellerini de önümüzdeki aylarda tanıtacak. Çeşitli televizyon, tablet ve akıllı telefonları ile bu yıl da kasasını parayla dolduracak olan şirket Nisan ayında yepyeni ürünlerini tanıtmaya devam edecek. Yeni iPad Pro geliyor.

Geçtiğimiz ay yaptığımız haberlerde şirketin Nisan ayına doğru yepyeni ürünlerini tanıtacağını ve internete çeşitli sızıntıların yapıldığını belirtmiştik. Mart ayının sonuna doğru geldiğimiz şu günlerde beklenen oldu ve şirketin Nisan ayında yeni bir ürün tanıtacağı netleşti. Daha önce ki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi mini LED’li iPad Pro tanıtılacak.

"<yoastmark

iPad Pro Nisan’da, OLED Ekranlar 2022’de Gelecek

Bugün de internete sızdırılan yeni bilgiler adeta başını aldı yürüdü. Apple’ın büyük ekranlı tablet modelinin Nisan ayında lansmana çıkacağı ifade edilirken tabletin 11inç – 12.9 inçlik bir genişliğe sahip olacağı tahmin ediliyor. İki yeni tablet ile rakiplerine fark atması beklenen şirket OLED ekranlara sahip iPad modellerini ise 2022 yılında kullanıcıların karşısına çıkaracak. Nisan ayında mini LED’li tabletleri karşımıza çıkaracak olan şirket yepyeni donanımları ve özellikleri kullanıcılarının beğenisine sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu