Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

UNISOC Yonga Seti İyi mi? Bu İşlemcili Telefonlar Alınır mı?

Sık sık karşılaştığınız Unisoc yonga setine yakından bir göz atıyoruz. Bu yonga setine sahip telefonlar alınır mı? İşte detaylar.

UNISOC yonga setine sahip bazı telefonları sık sık duyuyoruz. Peki, UNISOC yonga seti tam olarak nedir? Bu yongaya sahip telefonlar alınır mı? Sizler için merak edilen bu soruları cevaplıyoruz. Öncelikle gelin firmanın geçmişinden biraz bahsedelim. 2013 yılında Unigroup, Spreadtrum Communications’ı 1,78 milyar dolar karşılığında satın aldı. 2014 yılında Unigroup, RDS’yi 907 milyon dolar karşılığında satın aldı. 2018’de Spreadtrum ve RDA, UNISOC’a tamamen entegre edildi ve dünya çapında 4.500’den fazla çalışanı ve 21 Ar-Ge ve Müşteri Destek Merkezi bulunuyor.

UNISOC yonga seti nedir?

UNISOC, dünyanın en iyi 3 ana bant yonga seti tedarikçisinden biri konumunda. Çin’deki en büyük Pan-çip sağlayıcısı ve Çin’de lider bir 5G iletişim yonga seti tasarım şirketi haline geldi. Mobil iletişim ve IoT teknolojisindeki hızlı değişimlerle birlikte UNISOC, inovasyon yoluyla gelişmeye öncülük etti ve kendisini her zaman kablosuz terminallerin ve IoT çözümlerinin bağımsız araştırma ve geliştirmeye adadı.

UNISOC’ta 8 ürün grubu, 5G akıllı telefonlar, akıllı telefonlar, özellikli telefonlar, akıllı giyim, akıllı ses, WAN IoT, LAN IoT ve akıllı ekran bulunuyor. Küresel yüksek, orta ve düşük kaliteli mobil yonga setlerini ve IoT ürün çözümlerini kapsıyor. 2G, 3G ve 4G dönemlerinde UNISOC, sektördeki yeniliklerin her zaman ön saflarında yer alıyor.

5G çağına giren bu yonga seti, gelişimini hızlandıracak ve lider bir küresel 5G markası olmak için çaba gösterecek. 2017 yılında bu firma, Huawei’nin 5G prototip baz istasyonlarıyla birlikte çalışabilirlik yerleştirme testlerini başarıyla tamamladı. 2018’de, üst düzey bir 5G markası oluşturmak için teknoloji araştırma ve geliştirmesinin üçüncü aşamasını kapsamlı bir şekilde gerçekleştirdi ve 5G yonga setlerini ticarileştirmeyi hedefliyor. IoT çağının gelişiyle birlikte firma, IoT pazar fırsatlarına odaklanıyor.

UNISOC

Genellikle uygun fiyatlı telefonlarda gördüğümüz bu yonga seti, müşteri hizmetlerine odaklanıyor. UNISOC, 5 Ulusal Bilim ve Teknoloji İlerleme Ödülü kazandı, 3.500’den fazla patent başvurusunda bulundu. Ayrıca TD-SCDMA, çift SIM ikili bekleme, çoklu SIM ve çoklu bekleme çoklu modu gibi temel teknoloji patentlerine sahip.

Yıllar içinde, devletin orta ve uzun vadeli kilit bilimsel programlarının planlanması ve uygulanmasına katılmaya devam etti. Ayrıca firma Çin inovasyonunun güçlü bir destekçisi haline geldi. Güçlü teknolojik yenilik ve kaliteli hizmete sahip olmak. Firma, uluslararası müşterilerin ve ortakların takdirini ve güvenini kazanmayı başardı. Küresel ürün sevkiyatları yılda 700 milyona ulaştı. UNISOC, yüzlerce ana müşteriye ve 24 küresel telekomünikasyon işletme ortağına sahip.

Bu yonga setine sahip telefonlar fiyatları uygun olduğu için alınabilir diyebiliriz. Gelecek vadeden firmanın uygun fiyatlı telefon politikasının ne kadar daha devam edeceği bilinmez. MediaTek de bu işe giriş segmentinden başlamıştı. Sonrasında ise Dimensity 9000 serisi ile Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1’ini bile sollamayı başardılar. Kim bilir ileride belki Unisoc’tan da üst segment bir yonga seti görürüz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu