Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y02 Sudan Ucuz Fiyatıyla Sevindirecek

Ülkemizin sevilen markalarından olan Vivo, Y02 isimli yeni telefonunu piyasaya sürecek. Detaylarına göz atalım.

Vivo çok yakında amiral gemisi akıllı telefon serisi Vivo X90’ı piyasaya sürecek. Şirket amiral gemisi telefonlarının yanı sıra, bütçeye uygun giriş seviyesi akıllı telefonlarında da odaklanmaya devam ediyor. Bunun için şirket, Vivo Y02 isimli bütçe dostu bir cihazını da piyasaya sürecek. Telefon çıkışından önce özellikleri ve fiyatıyla karşımıza çıktı. Detaylarına baklaım.

Vivo Y02 Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

V2217 model numarasıyla sertifikalarda ortaya çıkan Vivo Y02, 6.51 inç büyüklüğünde Halo FullView IPS LCD ekrana sahip olacak. HD+ çözünürlük sunması beklenen bu ekran, standart bir yenileme hızı sunacak. Ancak telefonun sahip olduğu kaliteli ekran sayesinde, etkileyici bir oyun ve medya deneyimi de elde edilecek.

Bu bilgilere ek olarak akıllı telefonun 8 Megapiksel çözünürlüğünde tek bir arka kamerası olacak. Önde ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie lensi yer alacak. Telefon bu özellikleriyle bütçeye uygun olacağını kanıtlıyor. Ayrıca telefonun Android 12 tabanlı Funtouch OS 12 üzerinde işlem yapacağı bildiriliyor.

MediaTek’in giriş seviyesi Helio P22 yonga setiyle desteklenecek olan akıllı telefon, 2GB RAM ve 32GB/64GB dahili depolama seçenekleriyle eşleştirilebilir. Telefonun 5,000mAh kapasiteli ve 5W/10W arasında şarj destekli bir pile sahip olacağı bildiriliyor. microSD kart desteğiyle de depolama genişletilebilecek.

Tüm bu özelliklerle akıllı telefon 100$ fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak telefonun ne zaman çıkacağı belli değil. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu