Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Lenovo Başkanı açıkladı! “Artık para kaybetmiyoruz”

Lenovo Gurubunun Genel Başkan Yardımcısı Liu Jun dün yapılan Lenovo Z6 Pro lansmanında oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. Lenovo bugün dünya üzerinde satılan her 10 bilgisayardan dördünü oluşturuyor diyen Jun, telefon pazarında da önemli bir yere geldiklerini belirtti. Kendilerinden çok daha dev firmalar ile ciddi bir rekabete girdiklerini ve bu rekabette iyi yer geldiklerini bununda en büyük sebeplerinden birisinin Motorola markası olduğunun da altını çizdi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Lenovo Gubu’nun Genel Başkan Yardımcısı Liu Jun umut dağıttı!

Bu açıklamalar iyi güzel ama bizim de yayın olarak Lenovo‘ya sorma istediğimiz ufak bir soru var. Dün tanıtımı yapılan ve 431 dolara satışa sunulmaya hazırlanılan 128GB / 6GB RAM’li Lenovo Z6 Pro’dan kaç adet stoğunuz var? Bu ürünleri global pazarda satışa sunabilecek misiniz?

Bizim Yorumumuz!

Bizce bu tanıtımlar ve açıklamalar gereksiz. Siz bu ürünü global pazarda satışa sunabiliyor musunuz ona bakın. Lenovo Türkiye pazarına uzun zamandır telefon getiremeyen bir üretici. Avrupa’nın en genç ve en kalabalık ülkelerinden birisi olan güzel ülkemize telefon getiremeyip; sonra da bu rakamlar ile büyük üreticileri sıkıştırmak çokta etik bir durum değil gibi görünüyor. Zira Lenovo gibi bir makanın ülkemizde OUKITEL gibi bir marka gibi algılanmasını istemeyiz…

SAR şampiyonu Vestel Venus Z30 inceleme! [Eyyamsız]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu