Akıllı TelefonAndroid GüncellemeSony

Sony, Xperia X Serisi İçin Güncelleme Başlattı

Android ekosisteminde en iyi güncelleme siciline sahip olan üreticilerden biri olan Sony amiral gemi modelleri için yeni bir güncelleme dalgası başlattı. Xperia X Performance, Xperia XZ ve Xperia X Compact modellerini kapsayan yeni yazılım güncellemesi, güvenlik odaklı olmanın yanında kullanıcılar tarafından rapor edilen bazı sorunları çözüme kavuşturuyor.

Xperia X Performance modeli için yayınlanan 35.0.A.1.297 yapı numarasına sahip güncelleme Kasım ayı güvenlik yamalarının yanında kullanıcıların bir süredir dile getirdiği ivmeölçerin aniden durma sorununu düzeltiyor.

Xperia X

Xperia XZ için yayınlanan 39.0.A.3.30 yapı numarasına sahip güncelleme güvenlik gelişmeleri içeriyor. Güncelleme ek olarak telefonu daha kararlı bir hale getiriyor. Compact modeli için yayınlanan 34.1.A.3.49 yapı numarasına sahip güncelleme ise güvenlik iyileştirmeleri içeriyor.

Sony’nin tepe modelleri için başlattığı güncellemelerin dağıtım işlemi kademeli olarak sürüyor. Yeni yazılım paketlerinin tüm kullanıcılara erişmesi 1-2 haftalık süreyi bulacaktır.

>> İlginizi çekebilir; Google Play Filmler’de 4K Dönemi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu