Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S9 tasarımı şekilleniyor! İşte yeni görüntüler


Samsung Galaxy S9 tasarımı artık netlik kazandı diyebiliriz. Ünlü sızıntı sitesi Slashleaks tarafından sızdırılan son görüntüler Galaxy S9’a ait şemaları ortaya çıkardı. Ortaya çıkan görüntüler Galaxy S9’un büyük ölçüde selefi Galaxy S8’e benzeyeceğini gösteriyor. Üst bölümde sensör ve kamera diziminin Galaxy S9 ile aynı olduğu görüyoruz. Fakat gelen haberler Galaxy S9 modellerde çok daha gelişmiş bir yüz tanıma teknolojisinin kullanılacağı yönünde.

Galaxy S9 tasarımı
Galaxy S9 tasarımı

Arkadan bakıldığında Galaxy S9 selefinden farklı görünüyor. Öncelikle Galaxy S9’de beklendiği gibi tek bir arka kamera kullanılacak. Galaxy S9 Plus modelinde çift, Galaxy S9’da ise tek arka kameranın yer alacağı daha önce birçok kaynak tarafından doğrulandı. Parmak izi tarayıcısının konumu da değişiyor ve artık kamera altında yer alıyor. Sevindirici olan gelişme, Galaxy S9 modellerde 3.5 mm kulaklık girişi kullanımı sürecek.

Son olarak kasa ebatlarına değinelim;

Galaxy S8’de boyular 148.9 x 68.1 x 8 mm (uzunluk, genişlik, kalınlık) şeklindeyken, bu rakamlar Galaxy S9’da 147.6 x 68.69 x 8.76 mm şeklinde olacak.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/huawei-13-aralikta-amiral-gemi-bir-telefon-duyuracak/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu