AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 FE İçin Duyuru Tarihi Netleşiyor

Galaxy S23 FE için ağustos ay işaret ediliyor. Hala gizemini koruyan telefona ayrıca Galaxy Tab S8 FE modeli eşlik edecek.

Ucuz amiral gemisi sloganıyla tanıtılan Galaxy FE serisi şu ana kadar kullanıcıların büyük ilgisini gördü. Galaxy S22 FE’nin tanıtılmaması ve sonrasında serinin iptal edildiği yönünde açıklamalar sürerken, bugün önemli bir gelişme yaşandı. Samsung’a yakın bir kaynağın aktardığına göre Galaxy S23 FE yaz döneminde çıkış yapacak. Bu durumda Galaxy S22 FE modeli es geçilmiş olacak.

Samsung yaz döneminde ayrıca Galaxy Tab S8 FE adlı tabletin de duyurusunu gerçekleştirecek. Yine FE serisi tabletlerin kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılandığını görüyoruz.

Galaxy S23 FE

Galaxy S23 FE Neler Sunacak?

Yeniden Galaxy SE FE’ye dönenecek olursak, telefon muhtemelen ağustos ayında katlanabilir Samsung modellerle birlikte tanıtılacak. Aynı etkinlikte yeni nesil saatlerin de görücüye çıkması muhtemel. Tüm bunlar yan yana koyulduğunda ağustos ayının Samsung için fazlasıyla hareketli geçeceğini söyleyebiliriz.

Telefonun teknik özelliler noktasında neler sunacağı henüz bilinmiyor, fakat daha önceki raporlarda Galaxy S23 FE’ye Snapdragon 8+ Gen 1‘in güç vereceği iddia edildi. Telefonda arka kamera biriminin yeniden revize edileceğini ve sensörlerin birbirinden bağımsız hale geleceğini söyleyebiliriz. Yine Samsung’un bu modelde de 50 megapiksel ana kameraya geçiş yapmasını bekleyebiliriz.

Öte yandan telefonda 6.4 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alması muhtemel. Ekran altı parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör, 25 watt destekli 5.000 mAh batarya, IP68 sertifikası ve 8GB RAM / 128/256GB dahili depolama diğer öne çıkan özellikler olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu