Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Şelale ekranlı OPPO Watch serisi için nihayet tarih verildi!!!

OPPO bildiğiniz üzere şelale ekranlı yeni OPPO Watch serisi üzerine çalışıyordu. Çinli şirket bugün bu saatlerin tanıtım tarihini resmen açıkladı

Ürettiği akıllı telefonlarla çok konuşulan OPPO diğer sektörlerde de atılımlar yaparak en iyi olmaya çalışıyor. Çinli teknoloji devi, dünyanın en büyük beşinci üreticisi konumunda. Xiaomi ile çeyrek çeyrek yer değiştiriyor ve kimi zaman dördüncülüğe de çıkıyor.  OPPO da tıpkı diğer rakiplerinde olduğu gibi bu yıl kendi giyilebilir teknolojilerini tanıtacak. Şirket bir süredir üzerine çalıştığı OPPO Watch serisinde artık sona geldi ve bugün lansman tarihini açıkladı.

OPPO Watch, dünya genelinde 6 Mart tarihinde pazara sunulacak ve sahiplerine kavuşacak.  Resmi posterden de anlaşılacağı üzere yenin esil akıllı saat serisi hiperboloid esnek bir ekran tasarımı ile gelecek. Biraz daha detaylı bakacak olursak, gövdenin metal çerçevesinin yanında iki çubuk düğmesi ve bir silikon kayış bulunuyor.

Hoş bir tasarıma sahip olan bu akıllı saat serisinin siyah ve altın olmak üzere iki gövde renk seçeneği ile geleceğini görüyoruz. Buna ek olarak, akıllı saat arayüzü OPPO Watch‘un e-sim çağrı işlevini desteklediğini söylüyor. OPPO’nun ilk akıllı saati muhtemelen OPPO Find X2  ile beraber gelecek. Ancak şuan için saatle ilgili çok fazla detay yok.

Son zamanlarda, Shen Yiren OPPO saat serisinin olduğu bir poster yayınladı. Poster, OPPO akıllı saatin yuvarlatılmış dikdörtgen bir tasarım ile geleceğini işaret ediyor. Ayrıca şirketin yöneticisine göre, dikdörtgen kadranlar daha fazla  bilgi görüntülediğinden dairesel kadranlara göre daha iyi olduğunu söylüyorlar. Son olarak Shen Yiren, OPPO akıllı  saatlerinin, esnek bir ekran ve kavisli yüzey tasarım ile geleceğini de geçtiğimiz haftadan doğruladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu