Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu 19 ve 19 Pro’nun Özellikleri ve Hatta Fiyatı Şimdiden Sızdırıldı

Meizu 19 ve 19 Pro cephesinde sular ısınmaya başladı. Telefonların bazı teknik özellikleri şimdiden sızdırıldı. Hatta fiyatları da biliyoruz.

Meizu geçtiğimiz gün Meizu 19 serisi için hayranlar tarafından oluşturulan konsept görüntüleri yayınladı. Bu gelişme Meizu 19 ve 19 Pro cephesinde bir hareketliliğin yaşanacağın işareti olarak gösterildi. Çok geçmeden amiral gemisi telefonların bazı teknik özellikleri ve fiyat bilgisinin yer aldığı sızıntılar gerçekleşti.

Meizu 19 ve 19 Pro Başlıca Özellikleri

Otomobil devi Geely’nin tarafından satın alınan Meizu’nun ürün yol haritasında nasıl bir yol izleyeceği merak konusuydu. Gelişmeler Meizu 19 serisinin çıkış yapacağını gösteriyor. Öncelikle telefonların ikisi de Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak. Söz konusu yonga seti, Qualcomm’un kasım ortasında gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılacak.

Meizu 19

50 megapiksel OIS destekli üçlü arka kameranın eşlik edeceği telefonlarda AMOLED ekran kullanımı sürecek. Samsung üretimi E6 LPTO ekran bu defa 144Hz tarama hızını destekleyecek. Telefonlardaki ekranların ayrıca 2K çözünürlüğünde ve kavisli bir yapıda olması bekleniyor.

Stereo hoparlör ve ekran altı parmak izi tarayıcısı artık bu seviyedeki telefonlar için standart hale gelmiş durumda. Meizu’nun 19 serisinde hızlı şarj desteğini önemli ölçüde artırması bekleniyor.

Gelelim telefonların fiyatına. Meizu 19’un 3.499 Yuan / 489 $, Meizu 19 Pro’nun ise 4.499 Yuan / 629 $’dan başlayan fiyatlardan satılması bekleniyor. Yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu