Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemrealme

Realme GT 3’ün Piyasaya Sürülme Tarihi Belli Oldu

Realme’nin merakla beklenen Realme GT Neo 5 akıllı telefonun ardından bu ay Realme GT 3 akıllı telefonu piyasaya sürülecek.

Geçtiğimiz günlerde ve geçtiğimiz saatlerde haberlere konu olan Realme’nin GT Neo 5 akıllı telefonunun yeniden markalaştırılmış modeli olan Realme GT 3 akıllı telefonunun bu ay (Şubat) bitmeden küresel pazarda resmi olarak piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Realme bugün yapmış olduğu lansmanda Realme GT Neo 5 akıllı telefonunu tanıttı. Ardından ise küresel pazarda piyasaya sürülecek model olan Realme GT 3 telefonunun bu ay içerisinde piyasaya sürüleceğini belirten bir tanıtım görselini kullanıcılar ile paylaştı.

Realme GT 3

Paylaşılan tanıtım görseline baktığımız da “Yeni Nesil Hızlı Amiral Gemisi” ve “240W SuperVOOC Şarj İle Güçlendiriliyor” mesajlarını veriyor. Ayrıca bu ay geleceğini gösteren “Bu Ay Geliyor” yazısını da görsele eklendiği gözüküyor.

Yeni telefonun gerçekten Realme GT Neo 5 akıllı telefonun yeniden markalaştırılmış hali ise 2772×1240 piksel yüksek çözünürlüğe, 2160 Hz’de PWM desteğine ve 144Hz ekran yenileme hızını destekleyen 6,7 inç AMOLED ekrana sahip olmasını bekleyebiliriz. Ana kamera, optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 megapiksel Sony IMX890 sensörü göreceğiz. 16 megapiksel ön kamera16 GB’a kadar RAM, 1 TB’a kadar depolama ve Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak.

İlginizi Çekebilir: Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition Karşınızda!

Realme’nin bu özel telefonunda odak nokta tabii ki 240 watt hızlı şarj desteği olacak. 4600 mAh pile sahip olduğu bildirilen telefonun yüzde 100 şarj olması sadece 8 dakika sürecek. Öte yandan realme’nin paylaştığı bazı bilgilerde telefonun sadece 30 saniye şarjla 1 saat video izletebildiği ve yine 30 saniye şarjla iki saat sesli görüşme sunacağı iddia ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu