Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokia

Nokia Android 9 Pie güncellemesinden kötü haber geldi

Nokia Android 9 Pie güncellemesinin dağıtım sürecinde görünüşe bakılırsa bazı problemler yaşıyor. Son iki yılda güncelleme sicili en iyi Android üretici olan Nokia, kasım ayı içerisinde tepe modelleri Nokia 8 ve Nokia 8 Sirocco için Android Pie güncellemesini dağıtacağını açıkladı. Ancak güncelleme bazı aksaklıklar nedeniyle yayınlanmadı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Nokia Android 9 Pie
Nokia Android 9 Pie

Konuya ilişkin HMD Global’in Baş Ürün Sorumlusu Juho Sarvikas, gecikmenin nedenini Twitter üzerinden açıkladı. Kıdemli yöneticinin tweet’ine göre Nokia 8 için Android 9 Pie güncellemesi üzerinde çalışmaya devam ediliyor, fakat henüz çözüme kavuşturulamayan sorunlar mevcut. Bu sorunlar da güncellemenin son kullanıcıya ulaşmasını engelliyor. Yönetici ayrıca sözlerine sorunların birkaç gün içerisinde giderileceğini de ekliyor.

Android Pie güncelleme yeni bir arayüz kontrol işlevi,  yeniden tasarlanmış son uygulamalar menüsü, uyarlanabilir pil, adaptif parlaklık, Dijital Sıhhat uygulaması ve yeni ses menüsü gibi dikkat çeken gelişmeler içeriyor. Nokia 8 ve Nokia 8 Sirocco için güncelleme başlar başlamaz sizlere aktaracağız.

https://www.teknoburada.net/2018/12/01/meizu-16-ilgi-gorunce-turkiye-fiyati-zamlandi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu