Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi 13 Ultra 17 Nisan'da Tanıtılabilir!


Xiaomi 13 Ultra 17 Nisan’da Tanıtılabilir! Bu başyapıt derecesindeki heyecan verici telefon bizlere neler sunacak?

Xiaomi’nin 13 Ultra için , 17 Nisan’da bir lansman etkinliği önerdiğine dair bir takım raporlar sızdırıldı . Telefon bir süredir çeşitli haberlerde yer alıyor ve muhtemelen Xiaomi‘nin tacının mücevheri olacak. 13 Ultra, bir önceki Ultra modelinden farklı olarak global tüketicilerin de beğenisine sunulacak. Resmi çıkışını beklerken, akıllı telefon IMDA sertifikasını aldı.


Yaklaşan Xiaomi 13 Ultra, Singapur’un IMDA sertifikasyon web sitesinde 2304FPN6DG model numarasıyla ortaya çıktı. Liste, 5G, Bluetooth, Wifi ve NFC desteği gibi bazı belirgin özellikleri doğrulamanın ötesinde herhangi bir ilginç bilgi ortaya koymuyor. Ancak, Xiaomi’nin en son amiral gemisinin çok yakında piyasaya sürülebileceğini ima ediyor.


Xiaomi 13 Ultra muhtemelen geçen yılki Xiaomi 12S Ultra’yı bile geçebilecek son teknoloji bir kamera sistemiyle çıkış yapacak. Sızıntılar, cihazın arka panelinde 50MP Sony IMX989 1 inç kamera sensörü, ultra geniş lens, telefoto lens ve periskop zoom kameraya işaret ediyor. Leica tarafından ayarlanan dörtlü kamera kurulumuna 32MP ön kamera eşlik edecek. Cihaz kutudan çıktığı andan itibaren MIUI 14 tabanlı Android 13 ile gelmesi bekleniyor.


Amiral gemisi telefon, muhtemelen QHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı desteğine sahip 6.73 inç E6 AMOLED kavisli kenarlı ekrana sahip olacak. Markanın en premium akıllı telefonu olan Xiaomi 13 Ultra’nın Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama özelliğine sahip olması bekleniyor. En yüksek varyantının 16 GB RAM ve 256 GB depolama sağladığı söyleniyor. Nisan ayında uluslararası pazarda görücüye çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu