Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 10X Zoom DxoMark puanı belli oldu! Eyyama bak

Bugün bir anda açıklanan OPPO Reno 10X Zoom DxoMark puanı yine eyyam kokuyor. 8 Ay önce tanıtılan telefonun puanı neden bugün açıklandı?

DxOMark, nedir bu DxOMark? Bir site. Peki ne iş yapar? Telefonların kameralarına puan verir? Nasıl verir? İşte o belli değil. Neden mi? Gelin bu eyyam dolu sitenin OPPO Reno 10X Zoom DxoMark puanını nasıl verdiğine bir bakalım.

DxOMark bugün yaptığı bir açıklama ile hiç puan vermediği OPPO markasına puan vermeye karar verdi. Tabii bunun altında kaba tabirle mama var. Daha önce yaptığı eyyam yine devam ediyor. Şimdi neden böyle diyoruz? Hemen açıklayalım.

Düşünebiliyor musunuz? Söz konusu Huawei telefonları olunca (mesela P serilerinde) telefonların DxOMark puanı daha lasnmanda açıklanıyor. Oysaki OPPO Reno 10X Zoom Nisan ayında tanıtılan bir telefon. DxOMark neden 8 ay boyunca bekliyor ve birden inanılmaz bir puanı bu telefona veriyor?

Bildiğiniz üzere OPPO Reno 10X Zoom‘un kamera testini biz Hindistan vLog‘unda yaptık ve tüm vLog’u da Reno 10X Zoom ile çektik. Telefonun kamerası gerçekten çok iyi ve özellikle Zoom yetenekleri tarafında rakiplerinin çok ötesinde bir performans ortaya koyuyor. Buraya kadar tamam ama 8 ay neden bekliyorsun sevgili DxOMark?

Her yayının (bizim de) hayatına devam edebilmesi için gelire ihtiyacı var. Buraya kadar tamamız ama bu parayı kazanmanın da başka yolları olmalı. 8 ay önce pazara sunulan bir telefona birden çıkıp 116 puan vermek de neyin nesi? Bugüne kadar neredeydin “eyy DxOMark?”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu