Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 14T Pro İşlemcisiyle En Güçlü Telefon Olacak

Yeni bir rapora göre Xiaomi 14T Pro, MediaTek'in AnTuTu'da zirvede olan Dimenstiy 9300 işlemci biriminden güç alacak.


Henüz çok ama çok erken olmasına rağmen Xiaomi 14T Pro hakkında heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. GSM China sitesine göre Xiaomi zaten 14T serisi üzerinde çalışıyor ve dikkat çeken bir gelişme yaşanacağıa benziyor. 14T Pro, Redmi K70 Ultra‘nın yeniden markalanmış bir versiyonu olabilir.

Xiaomi 14T Pro geliyor

Şimdi Xiaomi 14T Pro için sızdırılan teknik özelliklerden bahsedelim. Xiaomi 13T serisi, belirli alanlarda Xiaomi 12T serisiyle pek örtüşmüyordu. Kullanıcılar 12T serisindeki daha hızlı, canlı ekranı ve hızlı şarj desteğini özlemediler değil. Kimi kullanıcılara göre kamera dışında heyecan verici bir yükseltme gerçekleşmedi. Ancak şimdi Xiaomi, 14T serisiyle daha önemli gelişmelerin haberini veriyor. Ayrıca duyurunun eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

GSM China sitesi şimdi bazı ilginç bilgiler sunuyor. 14T Pro, IMEI veritabanında global sürüm için ” 2407FPN8EG ” ve Japon sürüm için ” 2407FPN8ER ” model numaralarıyla göründü. Bu gelişme akıllı telefonun Japonya da dahil olmak üzere çeşitli bölgelerde piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Redmi K70 Ultra ile ilişkilendirilen Çin versiyonu için farklı bir model numarası da var: “ 2407FRK8EC ”. Özelliklerde birkaç farklılık olsa da, her iki modelin de oldukça benzer olması bekleniyor.

Xiaomi 14T Pro “ rothko ” kod adına sahip görünüyor. Redmi K70 Ultra da hatırlayalım benzer kod ismiyle sızdırıldı. Xiaomi, Redmi K serisi kod adlarını sık sık ressamlardan esinlenerek veriyor ve bu sefer, “renk alanı boyaması” veya “geç dönem resimsel soyutlaması” ile tanınan ünlü ABD’li ressam Mark Rothko’dan etkileniyor.

Henüz Xiaomi 14T Pro ile ilgili tüm detayları bilmiyor olsa da, telefon şu an AnTuTu’da performans rekoru kıran MediaTek Dimensity 9300 yonga setinden güç alacak. İşlemcinin yanı sıra kamera ve diğer bazı teknik konularda iyileştirmeler bekliyoruz. Redmi K70 Ultra’nın resmi olarak ağustos ayında tanıtılması planlanıyor ve bundan kısa bir süre sonra 14T serisinin duyurusunu sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
2
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu