Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 11 MIUI 12.5 Güncellemesinde Bir Şeyler Ters Gidiyor

Xiaomi Mi 11 MIUI 12.5 güncellemesinde bazı sorunların aşılması gerekiyordu. Xiaomi bunun için güncelleme yayınladı, fakat…

Xiaomi Mi 11 MIUI 12.5 güncellemesini aldınız ve bir dizi sorunla boğuşuyorsanız Çinli şirket bunları düzeltmek için bir güncelleme yayınladı. MIUI 12.5.8 sürüm numarasını taşıyan güncelleme Çin’de Mi 11 kullanıcıları tarafından indirilebilir durumda, fakat kullanıcılar şimdi ilginç bir sorunla karşı karşıya.

Çinli kullanıcıların aktardıklarına göre Xiaomi söz konusu güncelleme sonrası telefona güç veren Snapdragon 888 işlemcisinin performansını ciddi şekilde sınırlandırmış durumda. MIUI 12.5 sonrası kullanıcıların en fazla şikayet ettiği noktalardan biri işlemcideki düzensiz ısınmalar olmuştu. Xiaomi görünüşe bakılırsa bu sorunun üstesinden gelmiş, fakat bunu işlemciye belirli sınırlamalar getirerek yapmış.

Xiaomi Mi 11 Türkiye

Henüz net olmasa da şirketin işlemci çalışma frekansını aşağı çektiği gelen bilgiler arasında. Xiaomi ayrıca işlemcinin ağır yük altında olduğu oyun esnasında kare hızını 60 fps ile sınırlamış görünüyor.

Xiaomi Mi 11 görünüşe bakılırsa şirketin bu yıl ki en sorunlu telefonu görünüyor. Nisan ayında yayınlanan birçok haberde birçok Mi 11 kullanıcısının ısınmaya bağlı olarak anakart sorunuyla boğuştuğundan söz ettik. MIUI 12.5 sonrası etkisini gösterdiği tahmin edilen sorunun nasıl çözüme kavuşacağı merak konusu.

Öte yandan Xiaomi, ağustos ayında yayınlamayı planladığı bir güncelleme bazı telefonlara dengeli ve performans modu özelliğini getirecek. Dengeli mod halihazırda ortalama bir kullanıcı deneyimi sunacak. Performans modunda ise işlemci daha fazla yük altına alınacak. Tabii bu Mi 11 modelini nasıl etkileyecek göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu