Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Türkiye’de Üretime Başlıyor! Yerli Bir C Geliyor!


Yerli üretim telefonlar gittikçe artıyor. Türkiye’de üretilen telefonlardan biri de Realme’den geliyor. realme Türkiye ‘de üretime başlıyor.

Realme Türkiye, resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görsele göre ülkemizde yerli telefon üretecek en yeni marka olmaya hazırlanıyor. Xiaomi, Oppo, vivo ve Samsung’dan sonra realme C serisinin yeni üyesi ülkemizde üretilecek.

Oldukça genç bir marka olan realme, hayatına 2018 yılında başladı. Son derece hızlı bir büyüme gösteren marka, halihazırda 18’den fazla ülkede yer alıyor.

Ülkemizde üretimi gerçekleştirilecek olan modelin hangisi olduğu ise şu an için bilinmiyor. Uygun fiyatlı modelleriyle dikkat çeken C serisine dahil olacağı açıklanan akıllı telefonun uygun fiyatlı olacağı kesin gibi gözüküyor. Bir de 5000 mAh kapasiteli bataryası.

Ülkemizde üretilen modelin sadece ülkemiz için mi yoksa diğer pazarlarda da satışa sunulacak mı şu an için bilinmiyor. Ancak yeni realme C serisi akıllı telefonun detayları ve fiyatlarının kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor.

Peki ya sizce? Türkiye’de üretilen ilk realme akıllı telefonu hangisi olacak bizimle paylaşmayı unutmayın!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu