Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Nord 3 Geliyor! Nord 2 Son Yılların En Tehlikeli Telefonu Oldu


Pek çok kez patlama hadiselerine karışan OnePlus Nord 2’nin devam modeli geliyor. OnePlus Nord 3 modelinin bazı özellikleri sızdırıldı.

OnePlus Nord 2 geçen yılın en çok konuşulan amiral gemisi katili telefonlarından biri olmayı başardı. Fakat telefon ilginç bir şekilde art arda yaşanan patlamalara konu oldu. Patlamaların tümü Hindistan’da yaşandı ve bu olaylar sonrasında bazı yaralanmalar dahi yaşandı. Mevcut durumda bu patlamaların kimisi kullanıcılar tarafından yargıya taşınmış durumda. Bu kısa hatırlatmayı aktardıktan sonra haberimizin konusu olan telefona dönelim. OnePlus, Nord 2’nin devam modeli olan OnePlus Nord 3 üzerinde çalışıyor. Meili kod adlı telefon Hindistan’da test sürecini girmiş durumda ve yakın bir tarihte çıkış yapacak gibi görünüyor.

OnePlus Nord 3 Özellikleri

MySmartPrice sitesinin sektör kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre telefon temmuz ayı içerisinde çıkış yapacak. Dimensity 8000 serisi bir işlemciden güç alacak telefonda 80 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranla çıkış yapacak telefonun yazılım biriminde ise Android 12 / OxygenOS 12 yazacak. Telefonun arkasında üç kamera yer alacak. Ana kamerada muhtemelen 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensörü göreceğiz.

OnePlus Nord 2

Nord 3’ün tanıtılmasına hala birkaç ay var, gelen bilgilere bakılırsa marka bu boşlukta OnePlus Nord 2T modelini duyuracak. 6.43 inç büyüklüğünde 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranla çıkış yapacak telefona Dimensity 1300 güç verecek. Arka bölümde 50 megapiksel üçlü kamera yer alacak. Telefonda ayrıca Android 12, 80 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil 8GB / 12GB RAM ve 128GB / 256GB depolama öne çıkan bazı özellikler olacak.

OnePlus 10R Lite, OnePlus 10 Ruhunu Taşıyor! İşte Özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu