AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 15 Serisinde Tasarım İşte Böyle Olacak

iPhone 15 serisi modellerin tasarım detayları belli oldu. Tüm modeller dinamik adaya sahip olacak. Ekran çerçeveleri inceliyor.

Raporlar ve söylentiler, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinin dış tasarım anlamında büyük değişiklikler getireceğini gösteriyor. Bu değişimlerin başında dinamik ada geliyor. Apple’ın serinin önceki modellerinde sadece Pro modellere özgü tuttuğu dinamik ada şimdi serinin tüm modellerine geliyor.

iPhone 15 serisinin aksesuar görüntüleri tüm modellerde dinamik adanın yer alacağını bir kez daha onayladı. iPhone 14 serisinin düşük satışları nedeniyle Apple’ın standart modeller için büyük yükseltmeler planlayacağı daha önceki birçok rapora yansıdı.

Son görüntüler, Samsung ve Apple ürünleri söz konusu olduğunda güvenilir bir sicile sahip olan Ice Universe tarafından paylaşıldı. Sızıntı ayrıca iPhone 15 Pro modellerinde daha ince ekran çerçevelerinin yer alacağını gösteriyor.

Sızıntıya göre iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ı, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile aynı boyutta tutacak. iPhone 15 ile birlikte çentiğin sona erdiğini düşünüyor olabilirsiniz fakat Apple, çentiği son olarak iPhone SE 4 modeline getirecek. Böylelikle bu modelde gelişmiş bir yüz tanıma sistemi yer alacak.

Bunun dışında şirketin iki model arasında dikkat çekici farklılaştırıcı unsurlar getirmesi bekleniyor. iPhone 15 Pro modellerinde 3nm işlemeye dayalı A17 Bionic çip bulunurken, standart modeller 4nm A16 Bionic çip ile gelecek. Ayrıca kamera tarafındaki fark sürecek ve Pro modellerde artık olarak gelişmiş bir telefoto kamera göreceğiz. Bununla birlikte, tüm seri aynı zamanda USB-C bağlantı noktalarına da sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu