Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy 10’un yanında yer alacak hediye belli oldu! Hiç de fena görünmüyor

Samsung Galaxy S10 modeller için bugüne kadar birçok şey yazılıp çizildi. 20 Şubat tarihinde  San Francisco’da gerçekleşecek etkinlik kapsamında tanıtılacak telefonların tasarımları ve donanım seviyesinde birçok özelliği şimdiden biliniyor. Hatta telefonların Avrupa fiyatları bile yakın zamanda açığa çıktı. Tanıtım tarihi yaklaşırken bu defa serinin yanında verilecek hediyeye gözler çevrildi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Galaxy S10 kulaklık hediyesiyle geliyor

Samsung, Galaxy S ve Note serisinde uzun bir süredir ön sipariş sürecinde dikkat çeken promosyonlar gerçekleştiriyor. Samsung Rusya’nın GalaxyS10 tanıtım sayfasında elde edilen bazı kaynak kodlar amiral gemi telefonun yanında verilecek hediyeyi açığa çıkardı.

Kaynak koda bakılırsa Samsung, GalaxyS10 serisinin yanında yine aynı etkinlikte tanıtılacak Galaxy Buds kablosuz kulakları hediye edecek. Telefonlar için ön sipariş süreci 20 Şubat – 7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Samsung’un etkinlikte Galaxy Sport isimli yeni bir akıllı saat duyurması bekleniyor. Farklı pazarlarda da yine S10 ve S10 Plus’ın yanında promosyon olarak bu saati görebiliriz.

Galaxy Note 8 Android 9 Pie güncellemesine bir adım kaldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu