Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A51 ve Galaxy A71 Android 11 Türkiye Güncelleme Tarihi!

Samsung, Android 11 güncellemesini pek çok cihazla buluşturmayı sürdürüyor. Peki Galaxy A51 ve Galaxy A71 için güncelleme ne zaman?

Mobil cihaz portföyü en geniş üreticilerden biri olan Samsung pek çok kategoride Android 11 güncellemesini yayınlamayı sürdürüyor. Samsung bunun yanında aylık güncellemeleri düzenli olarak vermeye ve üst segmentte One UI 3.1’i yaymaya devam ediyor. Samsung’un tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdeki en popüler iki telefonu Galaxy A51 ve Galaxy A71 için güncellemede son durum ve Türkiye’deki dağıtım tarihine göz atacağız.

Samsung bildiğiniz üzere Galaxy A51 için Android 11 tabanlı One UI 3.0 güncellemesini bazı pazarlarda başlattı. Fakat güncelleme henüz ülkemiz GalaxyA51 kullanıcılarına erişmiş değil. Galaxy A71 cephesinde ise kapsamlı güncelleme sadece 5G model için dağıtıma çıkmış görünüyor.

Samsung Galaxy A51 ve Galaxy A71 İçin Güncelleme Tarihi

Samsung Türkiye’nin mobil cihazlar için güncelleme takvimi yayınladığı guncelmiyiz.com sitesinde şubat, mart ve nisan ayı içerisinde Android 11 sürümüne yükseltilecek cihazların tamamı bulunuyor. Takvime göre Galaxy A51 için şu an test aşamasında olan Android 11 sürümü bir aksilik yaşanmazsa 10 Mart tarihine kadar dağıtılmış olacak. Güncelleme dağıtım takvimi 10 Şubat-10 Mart arası görünüyor.

Galaxy A71 modeline göz attığımızda bu kullanıcıların güncelleme için biraz daha fazla beklemesi gerekiyor. Yine test sürecinde olan güncelleme takvime göre 15 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında yayınlanacak. Yeri gelmişken hem Galaxy A51 hem de GalaxyA71 için belirtilen takvimin ertelenmesinin de söz konusu olabileceğini belirtelim.

Farklı model bir telefon kullanıyorsanız da cihazınız hakkında yaşanan güncelleme gelişmelerini yine söz konusu site üzerinden takip edebilirsiniz. Biz takvimi değişen cihazları ve mayıs ayında güncelleme alacak cihazlar açıklanır açıklanmaz gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu