Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 4 Resmi Görselleri Eşliğinde Karşınızda!

Samsung’un gelecek ay duyuracağı katlanabilir telefon Galaxy Z Fold 4 resmi görseller eşliğinde sızdırıldı. Telefonun özellikleri de netlik kazandı.

Samsung’un 10 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinin başrol oyuncularından biri de Galaxy Z Fold 4 olacak. merakla beklenen katlanabilir akıllı telefonun basın görselleri sızdırıldı. Evan Blass (Namı diğer @evleaks) tarafından sızdırılan görseller sayesinde Galaxy Z Fold 4’e her açıdan bakabiliyoruz.

Samsung’un amiral gemisi katlanabilir telefonu, yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna ve metal bir gövdeye sahip olacak. Telefonun sol tarafında da bir SIM kart yuvası görünüyor. Daha önceki sızıntılara göre Galaxy Z Fold4 öncülüne kıyasla daha ince bir menteşeye, daha hafif bir gövdeye ve biraz daha geniş ekranlara sahip.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Başlıca Özellikleri

Galaxy Z Fold 4’ün işlemci biriminde beklendiği gibi Snapdragon 8+ Gen 1 olacak. Kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak telefonun tüm depolama versiyonlarında RAM 12 GB olacak.  128 GB, 256 GB, 512 GB’ın yanında 1TB’lık modelin de olacağı gelen bilgiler arasında.

Galaxy Z Fold 4’ün kamera birimi Galaxy Z Fold 3’ten daha iyi görünüyor. Telefonun ana kamerasında 50 megapiksellik bir sensör olacak. Bu kamera Galaxy S22 ve S22 Plus’ta sensör olacak. Telefonda ayrıca 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı 10 megapiksel telefoto kamera göreceğiz. Telefonun dış ön kamerası 10 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. Ekran altına gizlenen iç ön kamera ise 16 megapiksel (gerçek 4 megapiksel) olacak.

Telefonda ayrıca 25w 4.400 mAh pil, 5G bağlantısı, IP68 derecelendirmesi, Wi-Fi 6E, NFC, Samsung Pay, Samsung DeX ve stereo hoparlörler göreceğiz.

Samsung Galaxy S23 Ultra Kamera Sızıntısı Bekleyenleri Sevindirecek

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu