AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Yeni Özelliğini Kullanıma Sundu

WhatsApp yeni özellikler ile karşımıza çıkmaya tam gaz devam ediyor. Mesajlaşma devi şimdi de grup sohbetleri için yenilik sundu.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’tan yeni özellikler gelmeye tam gaz devam ediyor. Meta’nın bünyesindeki uygulama Telegram’ın geriside kalmamak için ek mesai yapıyor gibi görünüyor. Bu sefer WhatsApp grupları için yeni bir özellik duyuruldu. Bu özellik ile uygulama daha kullanışlı hale geliyor diyebiliriz.

WhatsApp, iOS ve Android uygulamaları için, sesli aramada katılımcıları sessize alma ve belirli kişilere mesaj gönderme yeteneği ekleyen yeni bir güncelleme sundu. Ayrıca güncelleme ile bir kişi bir aramaya katıldığında bir gösterge de kullanıcılara gösteriliyor. iOS ve Android için yayınlanan bu yeni güncellemeyle birlikte, kullanıcılar bir grup sesli aramasındayken, aramadaki bireysel katılımcıları sessize almak veya mesaj göndermek için yeni bir seçeneğe sahip oluyor.

Bu, bazı katılımcılar kendilerini sessize almayı unuttuklarında veya mikrofonları çok gürültülü yaptığında çok yardımcı olabilir. Bu seçenek, grup aramasındaki her katılımcıya açık olacak ve aramanın sahibiyle sınırlı olmayacak. Bununla birlikte WhatsApp, yeni bir kişi katıldığında tüm sesli arama katılımcılarına gösterecek bir bildirim mesajı da ekledi. Bildirim ekranın alt kısmında açılıyor.

WhatsApp
WhatsApp’ın yeni özelliği

Kademe kademe sununulan bu yenilikleri kullanabilmek için uygulamayı App Store veya Play Store’dan güncellemeniz yeterli olacak. Sonrasında ise yeniliğin OTA üzerinden sunulmasını beklemek kalacak. Muhtemelen bu yeni özellikler 4-5 gün içerisine herkesin beğenisine sunulmuş olur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu