Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 3 Yeni Tasarımı İle Küllerinden Doğacak!


Akıllı telefon pazarında dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Mi Mix 3 yeni tasarımı ile adeta küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

Mayıs ayının ikinci haftasını geride bıraktığımız şu günler de akıllı telefon pazarında yepyeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Birbirinden farklı firmalar yeni amiral gemilerini kullanıcılar ile buluşturmaya devam ederken korona tehlikesi de can alıyor. Hem ülkemiz de hem de dünya da geçtiğimiz yıldan bu yana insanların ölmesine ve hayatın durmasına neden olan virüs hala kontrol altına alınmış değil. Ülkemiz de ve dünya da önlemler alınmaya devam edilirken teknoloji atmosferi de virüse takılmaya devam ediyor. Bazı telefonlar virüs nedeniyle piyasaya çıkamazken bazı telefonlar da engellere rağmen piyasadaki yerini almaya devam ediyor. Çinli teknoloji devinin telefonu Xiaomi Mi Mix 3 virüse takılmayacak gibi görünüyor.

Bildiğiniz üzere Çinli teknoloji devi kaydırmalı bir akıllı telefon geliştirmeyi düşünüyordu. Akıllara Mi Mix 3 gelirken şirketin kaydırmalı telefon olarak Mi Mix 4’ü piyasaya sürebileceği ortaya çıktı.

"<yoastmark

Xiaomi Mi Mix 3 Yeni Tasarım İle Gelecek

2018’de kaydırmalı bir telefon duyuran ve ardında da Mi Mix 3’ü ortaya çıkaran şirket şimdi de yeni bir tasarım ile milyonlara ulaşmaya hazırlanıyor. Telefonu adeta küllerinden doğuracak bir tasarım ile karşımıza çıkarmaya hazırlanan şirket sürgülü mekanizmayı değiştirip yatay hale getirmeyi düşünüyor. Yeni bir tasarım sızıntısı ile ortaya çıkan yeni telefon akıllara Mi Mix 4’mü geliyor yoksa sorusunu getirdi. Cihazın tasarımının 13 Ocak 2021’de onaylandığı ortaya çıkarken telefonun üçlü kameraya sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu