Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 İle Ekran Kilidinizi Şipşak Açabileceksiniz

Samsung’un S21 serisi hakkında sızıntıları gelmeye devam ediyor. Son çıkan raporlara göre Galaxy S21, sesinizle kilit açmanıza olanak tanıyacak

Galaxy S21 serisi için artık nefesler tutuldu. Her geçen gün yeni bir detayı ile açığa çıkan bu telefonlar, sürpriz bir şekilde Ocak ayında tanıtılabilir. Cihazların erken lansmanı olacağına dair onlarca sızıntılar zaten ardını kovalamaya devam ediyor. Bununla birlikte lansmana yaklaştıkça da yeni sızıntılara sahip olmamız mümkün oluyor.

Güvenilir bir kaynak olan Sammobile’den gelen raporlara göre Samsung, 2021 yılından itibaren güvenlik bakımından bir takım değişikliklere gidecek. Koreli şirket Galaxy S21 serisiyle birlikte, sesli kilit açma işlevini başlatmayı planlıyor. Zaten bir süredir bununla ilgili pek çok söylenti vardı. Ancak şimdi ortaya çıkan haberler bu iddianın doğruluk payını biraz daha arttırdı.

Raporlara göre Samsung, sesli kilit açma işlevini ilk olarak S21 serisiyle birlikte piyasaya getirecek. Ancak şirket, ilerleyen zamanlarda bu özelliği diğer cihazlarına da aktaracak. Tabii herkesin aklında bu konuyla ilgili onlarca soru var. Çünkü bu özellik ne kadar güvenilir olabilir ki? Yani farklı bir kişi sizin sesinizi taklit ederek ya da kaydederek belki kilidinizi çözebilir. Ancak Samsung bu tür olasılıkları elbette düşünüyordur diye umut ediyoruz. Zira bütün gizliliklerimizin barındırıldığı akıllı telefonlarımızda, yapılacak en ufak hata bile şirketin başına büyük dertler açabilir.

Yukarıda da dediğimiz gibi Samsung, S21 serisini Ocak ayında piyasaya sürecek. Daha sonra ise Şubat-Mart gibi satışa sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu