Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiTelevizyonXiaomi

Redmi Max 98 TV aldı! Montaja ordu ile geldiler! Böyle TV’ye böyle…

Redmi’nin yeni nesil 98 inç boyutundaki devasa televizyonu Redmi Max 98 TV kurulumu öyle sandığınız kadar kolay olmuyor. İşte kurulum hikayesi…

Xiaomi, mobil pazarda büyük satış rakamlarına ulaşırken farklı ürünler ile de kullanıcıları karşısına çıkmayı biliyor. Ev içi güvenlik sistemlerinden akıllı bavula kadar birçok yenilik ile karşımıza çıkan üretici TV pazarında da Çin’de bir numarada yer alıyor. Geçtiğimiz ay tanıtılan ve ön satışa sunulan devasa büyüklükteki 98 inç ekranlı Redmi Max 98 TV ile ilgili detayları sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise oldukça ilginç bir haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde Çinli blog yazarı Wang Ziru bu ürünü sipariş verdi ve başından geçenleri aktardı. Televizyonun satışını gerçekleştirdikten sonra TV‘nin birkaç gün içinde kapısına kadar geldiğini belirten Ziru, 98 inç televizyonun kutusunun görünce şok geçirdiğini ve TV‘yi bırakın asansör ile merdivenlerden bile zor çıkarttıklarını dile getirdi. Tam 4 kişilik bir servis ekibinin geldiğini ve kurulum yaptığını. Bu süre zarfı içinde de hem evinin hem de televizyonun özel bir sigorta kapsamı içinde olduğunu dile getirdi. Ekiplerin tam donanımlı olduğunu ve TV ile ilgili eğitimlerin de bu ekip tarafından verildiğini belirten Ziru, garanti ve servis işlemlerinin de farklı ekipler tarafından yönetildiğini belirtti.

Xiaomi markalaşmak adına mükemmel bir işe imza atmış gibi görünüyor. Bu arada Redmi Max 98, 4K (3840 x 2160 piksel) çözünürlük ile geliyor, NTSC renk alanının %85’ini kaplıyor ve 140.000: 1 dinamik kontrast oranına sahiptir. Tüm çevre etrafındaki çerçevelerinin genişliği 12,8 milimetredir ve ekran kasa oranı TV’nin % 98,8 gibi inanılmaz bir orana sahiptir.

Fiyat ise sadece 2.825 dolar… Bu televizyonların muadilleri ülkemizde 50 bin TL seviyelerinden satılmakta… Bunu da belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu