Akıllı TelefonOnePlus

OnePlus 11 Kanlı Canlı Görüntülendi

OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 11 instagram kullanıcısı tarafından paylaşılan resimlerle kanlı canlı görüntülendi.

OnePlus dün bir sonraki büyük amiral gemisi akıllı telefonunun olan OnePlus 11 ve yeni kulak içi kulaklığı olan Buds Pro 2’nin tanıtımını 7 Şubat 2023 tarihinde yapacağı lansman ile duyuracağını açıklamıştı. Yeni amiral gemisi cihaz ile ilgili hemen hemen tüm önemli ayrıntılar, tasarımı ve donanım yönünden bilgileri biliniyor. Şimdi ise bir instagram kullanıcısı tarafından OnePlus 11 kanlı canlı olarak görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde amiral gemisinin tasarımı render alınarak yayınlanmıştı. Şimdi ise cihazın birkaç canlı fotoğrafı yayınlandı. Yayınlanan resimlerde OnePlus 11’in arka kısmına baktığımızda daha önce yayınlanan resimlere oldukça benzediğini görebiliyoruz. Arka kısımda göze çarpan en büyük farklılık OnePlus logosunun olmaması. Bir diğer eksiklik ise kameraların ortasında Hasselblad logosu bulunmamakta. Bu durumlar cihazın tam olarak hazır olmadığından demo olarak üretilen cihaz olmasından kaynaklanabilir.

Cihazın ön kısmına baktığımız da ise yüksek ekran / kasa oranının olduğunu görebiliyoruz. Telefonun canlı görüntülerinde ekran çerçevelerinin inceliği gerçekten de inanılmaz görünüyor.

Cihazın diğer teknik özelliklerine bakmak gerekirse Qualcomm en son amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile güçlendireceğini açıklamıştı. Sızıntılar ile cihazın 120Hz ekran yenileme hızı 6.7 inç QHD + AMOLED ekrana sahip olacağını söylenmişti. 16 GB’a kadar LPDDR5 RAM’e ve 256 GB’a kadar UFS 4.0 dahili depolama seçeneği sunacak cihazda Hasselblad ile ortak olarak geliştirilen ve 50MP ana kamera, 48MP ultra geniş kamera ve 32MP 2x telefoto kamera içeren üçlü kamera bulunacağı söyleniyor. Arka kameralara ek olarak ön tarafta da 16MP bir kamera bulunacak.

Cihaz hakkında çıkan sızıntılara devam edersek 5000 mAh pil ile gelecek olan cihaz OnePlus 10T’de gördüğümüz 150W kablolu hızlı şarj desteği yerine 100W kablolu hızlı şarj sunacağı iddia ediliyor. Dikkate değer diğer özellikler arasında ekran içerisinde bulunan parmak izi tarayıcısı, Wi-Fi 6E desteği ve Bluetooth 5.2 bağlantı seçenekleri bulunuyor.

İlginizi Çekebilir: OnePlus Buds Pro 2 Görüntülendi, Aynı Kulaklıklar Küçük Değişiklikler

OnePlus 11 Diğer Teknik Özellikleri

  • 6.7 inç (3216 x 1440 piksel) Dörtlü HD+ 3D kavisli AMOLED, LTPO, 1Hz-120Hz yenileme hızı ekranı
  • Adreno 740 GPU’lu Sekiz Çekirdekli Snapdragon 8 Gen 2 4nm Mobil Platform
  • ColorOS 13 ile Android 13, (Çin’de) / OxygenOS 13 (Global)
  • Çift SIM (nano + nano)
  • USB Type-C Bağlantı Noktası, Stereo hoparlörler, Dolby Atmos
  • 5G SA/NSA, Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 6 802.11 ax 2X2 MIMO, Bluetooth 5.3, GPS (L1+L5 Çift Bant) + GLONASS, USB Type-C, NFC
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu