Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriVivoYapay Zeka

Vivo Origin OS 4 ile Birlikte Jovi Copilot Asistanını Duyuracak!

Vivo Çin'de düzenlenen bir etkinlikte Origin OS 4 arayüzünü tanıtacak. Bu etkinlikte Vivo Jovi Copilot yapay zeka asistanını tanıtacak.

Son zamanlarda firmaların Weibo üzerinden ürünlerini tanıtım öncesi sızdırmaları çok meşhur oldu. Bu akımda Vivo’da bulunuyor. Vivo 2023 Vivo Geliştirici Konferansı yakın tarihte düzenlenecek. Firmanın verdiği bilgilere göre 1 Kasım tarihinde Çin’de yapılacak etkinlikte Vivo severleri yenilikler bekliyor.  Konferans öncesi Weibo üzerinden Android 14 tabanlı Origin  Os 4 yazılımı teaseri aracılığıyla yaklaşan Jovi CoPilot yapay zeka asistanı özelliğini tanıttı.

Vivo Origin OS 14 ile Yapay Zeka Asistanı Jovi Copilot Geliyor!

1 Kasım tarihinde tanıtılacak Origin OS 4 yazılımı beraberinde Jovi Copilot asistanını getirecek. iQOO 12 serisi ve Vivo X100 serisiyle birlikte piyasaya sürülmesi beklenen yapay zeka kişisel asistanı, kullanıcının erişilebilirliğini artırıyor ve  yeni ‘Süper Yapay Zeka Arama’ özelliğini getiriyor.

Önceki ara yüzlerin aksine OriginOS 4, AOSP tarafından oluşturulmuş bir sistem olacak. Çin’e özel olan Origin Os yazılım globalde yerini Funtouch OS’a bırakıyor. Şirket, Android 14’ün tüm lüks özelliklerini ve kendi geliştirdiği bazı iyileştirmeleri ve özellikleri bir araya getiren FunTouch OS 14’ü geçtiğimiz haftalarda Hindistan’da tanıttı.

Vivo, RAM kullanımı ve uygulama optimizasyonlarını geliştirerek sistem performansını iyileştirmek için ‘Smooth Envision‘ özelliğini duyurdu. Çoklu uygulama görevlerinde sorunsuz çalışan yeni arayüzde son durumuna geri yüklenmesi gereken uygulamaları seçmek üzere Uygulama Tutucu özelliğini kullanıma sunuyor.

Çin’de 1 Kasım tarihindeki Geliştirici Konferası’nda iQOO ve Vivo akıllı telefonlar için piyasaya sürülmesi beklenen Origin OS 4 bakalım ne gibi yeniliklerle gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu