GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

PUBG Mobile Ölüm Kamerası güncellemesi alıyor! Hileciler yandı!

PUBG Mobile için gelecek yeni güncellemenin detayları belli olmaya başladı. Hileciler bu güncelleme ile gelen yeniliği hiç sevmeyecek!

Milyonları mobil cihazlara kitleyen PUBG Mobile, güncellemer ile oyunculara yeni özellikler sunmaya devam ediyor. İlk etapta, yeni harita ve silahları oyuna ekleyen Tencent Games, şimdiler de bambaşka bir özelliğin üzerinde çalışıyor. Mart ayı içerisinde yayınlanacak olan güncelleme ile oyuna Ölüm Kamerası özelliğinin eklenmesi bekleniyor. PC ve konsol sürümlerinde hali hazırda yer alan bu özellik sayesinde, oyuncular nasıl öldürüldüklerini öldükten sonra görebilecek.

Hileciler ile başı belada olan Tencent Games, her gün binlerce hileciyi banlıyor. Banlama işlemi için oyuncuların raporlamalarını da dikkate alan Tencent Games, ölüm kamerası özelliği sayesinde daha net raporlar elde edecek. Eğer bir oyuncu sizi duvarın arkasından öldürüyorsa, bu oyuncunun Wall Hack kullanan bir hileci olduğunu öldükten sonra görüp raporlayabileceksiniz.

PUBG Mobile

Tencent Games, oyuncuların bu raporlamaları sayesinde oyundaki hilecileri anında banlayacak. Ban konusunda artık elini daha çabuk tutacak olan firma, bu özelliği 3 Mart 2020 tarihinde yayınlayacağı 0.17.0 sürümü ile sunacak gibi görünüyor. iOS ve Android‘deki sürümlerine gelecek olan ölüm kamerası özelliği uzun zamandır bekleniyordu. Tencent Games’in bu özelliği neden geç sunduğu ise bilinmiyor.

Emulatör yardımı ile oyunu PC’den oynayanlara da gelecek olan bu güncelleme ile hilecilerin oldukça büyük bir bölümünün, hile kullanımından vazgeçeceği de düşünülüyor. Bakalım hilenin sonu bu özellik ile gelecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu