Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHuaweiKatlanabilir TelefonlarMobiroller

Huawei Mate X2 Satıştan Çekildi! Peki Neden?

Huawei’nin katlanabilir telefonu Huawei Mate X2 satıştan çekildi. Peki, bu ani alınan kararın arkasında yatan sebep ne?

Huawei, geçtiğimiz yılın Şubat ayında karşımıza Huawei Mate X2 ile çıkmıştı. Katlanabilir telefon alanında büyük bir işe imza atan bu model bugün ilginç bir şekilde Huawei’nin web sitesi üzerinden kaldırıldı. Bu telefon artık Huawei online mağazada satılmayacak. Sadece bu telefonun deri koruyucusu online mağazada yer alıyor.

Huawei’nin bu modeli satıştan çekmesi oldukça mantıklı görünüyor. Çinli teknoloji devinin yakında karşımıza yeni katlanabilir telefon ile çıkacağının sinyali bu olabilir. Çip krizi ile patlak veren stok sorunları görünüşe göre Huawei’yi de etkilemiş gibi.

Hatırlatmak gerekirse bu canavar; Leica’nın Ultra Vision dörtlü kamerası, stereo hoparlörleri ve Kirin 9000 5G yonga seti ile geliyordu. 8:7.1 ekran en boy oranına sahip 8 inç Huawei Mate X2 dahili ekran, yansımaları en aza indiren manyetik olarak kontrol edilen bir optik nanolayer’a sahiptir. Dışarıda 21:9 en boy oranına sahip 6.45 inç OLED ekran var. İçeride, Huawei’nin beş yıldan fazla bir süredir üzerinde çalıştığı karmaşık bir multi-component menteşe yer alıyor.

Çoklu pencere modu, kayan pencereler, aktif uygulamaların çoğaltılması ve gruplandırılması ve diğer birçok işlev sayesinde, kullanıcılar aynı anda tek bir ekranda birkaç görevi etkili bir şekilde gerçekleştirebilir.

Huawei Mate X2 Lunar New Year Red Limited Edition Ender Öztürk

Telefon 50 megapiksel ana kamera, 10x optik zoomlu telefoto lensli 8 megapiksel kamera, 3x optik zoomlu 12 megapiksel kamera ve ultra geniş açılı lensli 16 MP sensör ile donatılıyor. Bakalım Huawei’nin yeni katlanabilir canavarı olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu