Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Serisi İşte Bu Tarihte Mağazalarda Yerini Alacak! Peki Türkiye?

Galaxy S21 serisi için artık son düzlüğe girildi. 14 Ocak tarihinde tanıtılacak olan bu telefonlar, işte bu tarihte de mağazalara gelecek…

Samsung’un uzun süredir merakla beklenen telefonları Galaxy S21 serisi, önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılacak. Sızıntılarıyla tüm teknik detaylarını öğrendiğimiz bu telefonlar, şimdi de mağazalara geleceği tarihiyle birlikte gün yüzüne çıkıyor.

Bildiğiniz üzere Samsung, Galaxy S21 serisi modellerini 14 Ocak tarihinde piyasaya sürecek. Böylece şirket, ilk defa bir akıllı telefon lansmanını da bu kadar erken bir sürede gerçekleştirmiş olacak. Zira pandemi süreci, Koreli üretici bir hayli zarara uğrattı. Tabii Samung’da, yeni ürünlerini bir an önce tanıtarak zararlarını kapatmanın peşine düşecek. Peki bu telefonlar mağazalara ne zaman gelecek?

Merakla beklenen S21 serisi, raporlara göre 29 Ocak tarihinde normal mağazalarda satışa sunulacak. Ancak bu satışların, ilk olarak Batı Avrupa ülkelerinde olacağını da altını çizerek belirtmek isteriz. Yani ülkemiz için birkaç hafta daha bekleme durumumuz olabilir. Tabii bunu önümüzdeki günlerde daha iyi anlayacağız.

Bildiğiniz üzere Samsung, S21 serisinin ön siparişlerini 14 Ocak tarihinde almaya başlayacak. Tabii şirket, erkenden alıcı çekmek içinde çeşitli teklifler sunacak. Örneğin Galaxy S21 Ultra modeline ön siparişte bulunan kullanıcılar, 230 Euro değerindeki Galaxy Buds Pro’ya ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Ancak bunun yalnızca S21 Ultra ile sınırlı kalacağını belirtelim. Diğer modellerde ise, bir önceki Galaxy Buds Live kulaklıklar hediye olarak gönderilecek. Tüm bunlara ek olarak şirketin yeni takip cihazı Smart Tag’da, bütün S21 kullanıcılarına, ön siparişe özel ücretsiz olarak sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu