Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone 13 Pro Daha Küçük Çentik, Daha Büyük Kamera İle Gelecek!


Bu yıl içerisinde çıkış yapması beklenen Apple iPhone 13 Pro eski serilerine nazaran daha küçük çentik ile karşımıza çıkacak.

Günümüze kadar milyonlarca adeta satan akıllı telefon serisi olan Apple iPhone baştan aşağı değişecek gibi görünüyor. Alışılmışın dışına çıkmaya karar veren Apple şirketi, yeni iPhone serisin de Samsung 120Hz OLED ekran kullanılacağı belli oldu. İki rakip arasında ne oldu ne bitti bilmiyoruz ama suların durulmaya başladığı görülüyor. Alışılmış iPhone modellerini unutturacak olan şirket yeni akıllı telefon serisin de bazı ince detaylar üzerinde çalışıyor. Bu detaylar arasında da cihaz üzerinde daha küçük çentik olacak ve buna ek olarak da kamera çerçevesi önce ki serilere nazaran daha büyük olacak.

Günümüz de katlanabilir iPhone modelleri üzerinde de çalışan teknoloji devi, öte yandan akıllı telefonlarına güncellemeler de getiriyor. Geçtiğimiz günler de iOS 14.5’i kullanıcılarının karşısına çıkaran şirket, yeni iPad Pro modelini de ön siparişlere açmıştı. cep yakan fiyat etiketi ile karşımıza çıkan tablet modeli yakın da yerini yeni telefon serisine bırakacak gibi görünüyor.

Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro

Apple iPhone 13 Pro Daha Büyük Kamera, Daha Küçük Çentik İle Gelecek

Aslın da iPhone 13 serisin de daha küçük çentik olacağını daha önce yaptığımız haberler de belirtmiştik. Yeni telefon serisinin en belirgin yeniliklerinden bir tanesi çentik meselesiydi. Bugün gelen bilgiler ile cihazın kamerasında da bir değişikliğin karşımıza çıkacağı belli oldu. Kamera alanında biraz daha büyümeye gideceği belli olan şirket, bugün yine sızıntılar ile gündeme geldi. Ünlü YouTuber Unbox tarafından yayınlanan bir video da yeni iPhone modeli kameralara göründü. Görüntüler de yeni telefonun tasarımı, çentiğinin daha küçük, kamerasının daha büyük olduğu görüldü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu