Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCO

POCO M3 Pro Orta Segmentte Dengeleri Değiştirecek! İşte Özellikleri

POCO M3 Pro görünüşe bakılırsa orta segmente yeni bir soluk getirecek. Tasarımıyla göz dolduran telefonun özellikleri büyük ölçüde netleşti.

Uygun fiyatlı akıllı telefon denince akla ilk gelen markalardan biri olan POCO, 19 Mayıs tarihinde yeni bir telefon karşımıza çıkaracak. Mevcut telefonu M3’ü belli noktalarda geliştiren POCO özellikle fiyat notasında bir kez daha agresif olacak. Gelin POCO M3 Pro neler sunacak birlikte göz atalım.

POCO M3 Pro Başlıca özellikleri

M3 Pro’nun yayınlanan basın görselleri telefonun özellikle kamera tasarımı noktasında rakiplerinden sıyrılacağını gösteriyor. Renk seçenekleri göz önüne alındığında genç kullanıcıları hedefleyecek telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran yer alacak. Ekranın IPS tabanlı olması beklenen ekranın 90Hz tarama hızı sunacağı da gelen bilgiler arasında.

Sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 700 işlemcisinden güç alacak M3 Pro’nun pilinin 5.000 mAh büyüklüğünde olacağı açıklandı. Pil ayrıca 18 watt hızlı şarj özelliğine sahip. POCO M3’teki 6.000 mAh pille kıyaslandığında pil tarafında ciddi bir düşüş söz konusu.

Telefonun arkasında üçlü kamera paketi göze çarpıyor. Ana kamerada 48 megapiksellik bir sensörün yer alması bekleniyor. Bu kameraya 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro sensör eşlik edecek. Yana monte parmak izi tarayıcısı, 8 megapiksel ön kamera, 6GB / 64GB ve 6GB / 128GB bellek seçenekleri, Android 11 tabanlı MIUI 12 ve Bluetooth 5.1 telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Gelelim telefonunun fiyatına. POCO marka telefonlar Xiaomi’nin ürün markaları arasında her zaman en düşük seviyeden fiyatlandırılmıştır. M3 Pro’nun fiyatının da 200 $ seviyesinde olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu