Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

MIUI 15 Sürümü İlk Olarak Bu Modellerde Yer Alacak

MIUI 15 sürümü henüz tanıtılmadı ancak ilk olarak hangi cihazlarda yer alacağı belli oldu. MIUI 15'in duyurusu yakında yapılacak.

Xiaomi 14 serisi için geri sayıma geçilmişken, bu telefonların Xiaomi adına bazı ilkleri gerçekleştirmesi bekleniyor. Kasım ayında tanıtılacak Xiaomi 14 serisi, Snapdragon 8 Gen 3 ile çıkış yapan ilk telefonlar olacak. Bitmedi, ek olarak MIUI 15 sürümü ilk kez bu telefonlarla çıkış yapacak.

MIUI 15 hakkında bilgiler sızdırılmakta. En son bulgular, MIUI 15’in dahili testlerde kararlı bir yapıya kavuştuğunu gösteriyor. Xiaomiui’ye göre MIUI 15’in kararlı yapıları dahili testler için kullanıma hazır. Hatta site MIUI 15 sürümünün ilk kez hangi mdoeller için kullanıma sunulacağını da tespit etti. Bu modeller şu şekilde:

  • Xiaomi14
  • Xiaomi 14 Pro
  • redmi K70
  • Redmi K70 Pro
  • Redmi K70E

MIUI 15 güncellemesi

Söz konusu Redmi K70 modelleri tanıtıldıktan sonra Poco F6 ve Poco F6 Pro olarak küresel çapta piyasaya sürülecek. Xiaomi 14 serisi içinse heyecan dorukta. Markanın amiral gemisi telefonları Snapdragon 8 Gen 3’ün yanında kamera ve ekran tarafında da önemli gelişmeler içerecek. Telefonların ayrıca yeni bir kamera tasarımı sunması bekleniyor. MIUI 15 sürümü ile birlikte sunulacak yazılım tarafındaki gelişmeler de yine merak konusu.

Öte yandan aynı site MIUI 15 güncellemesi alacak tüm modellerin listesini daha önce yayınladı. Yayınlanan listede çok sayıda telefon ve tablet yer alırken, bazı modeller içinse güncelleme desteğinin sonuna gelinmiş görünüyor. Güncelleme alacak tüm modellere göz atalım.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu