AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerWhatsApp

WhatsApp Tablet Uygulaması için Düğmeye Bastı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp tablet uygulaması için nihayet çalışmalarına başladı. Yakında uygulama gelebilir.

WhatsApp, toplulukları, sohbet içi anketleri ve 32 kişilik görüntülü aramayı kullanıma geçtiğimiz hafta sunmuştu. WABeta’ya göre, şimdi WhatsApp tablet uygulaması üzerinde çalışıyor. Ayrıca firma iş sürümü için WhatsApp Business’ı açarken bir in-app banner‘ı test etmeye başladı.

WhatsApp, gelecekteki bir uygulama güncellemesinde belirli bir beta test cihazı grubuna “Tablet için WhatsApp”ı açmayı planlıyor gibi görünüyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi WhatsApp, uygulamanın sonraki güncellemesinde kullanıma sunulacak yepyeni bir uygulama içi banner yardımıyla “Tablet için WhatsApp”ı kullanıma sunmayı planlıyor.

WhatsApp, işletmelerin yeni müşteriler çekmek için Facebook ve Instagram ile bağlantı kurmasına izin veriyor. Bazı işletmeler WhatsApp hesaplarını henüz Facebook ve Instagram’a bağlamadığından, şirket bu yeni özelliği bazı kullanıcıları üzerinde test ediyor. WhatsApp, işletmelerin yeni müşteriler çekmek için Facebook ve Instagram ile bağlantı kurmasına izin veriyor. WhatsApp Business in-app banner’ı, işletmelere yeni müşteriler bulmak için hesaplarını Facebook veya Instagram’a bağlama fırsatı sunuyor.

Tabletler için WhatsApp uygulama hala geliştirilme aşamasında. Muhtemelen kullanıcıların bunlara erişmesi biraz zaman alacak. Son olarak Android 2.22.24.8 ve iOS 22.23.0.70 Beta sürümlerinde bu özelliklerin kullanılmaya başlandığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu