Akıllı TelefonGenelHuawei

Huawei P60 Pro Karşınızda! Renkler Cezbedici

Huawei P60 serisinin nasıl bir görünüme sahip olacağı netlik kazanıyor. Huawei P60 Pro öncülünden farklı bir kamera birimiyle geliyor.

Huawei P60 Pro cephesinde sular giderek ısınıyor. Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Digital Chat Station adlı hesaptan P60 Pro’ya ait çok sayıda kılıf görüntüsü yayınlandı. Yine Huawei’ye yakın bir başka kaynak tarafından P60 Pro’nun arka yüzeyini gösteren bir fotoğraf sızdırıldı. Görüntüde telefonu üç farklı renk seçeneğiyle görüyoruz. Özellikle Vivo’dan aşina olduğumuz turuncu renk seçeneği fazlasıyla beğeni alacaktır. Mate 50 serisinde de benzer rengin yer aldığını ve yüzeyinin deriden oluştuğunu hatırlatalım.

Huawei P60 Pro Sızdırıldı

P60 Pro’nun sızdırılan kılıf görüntülerine bakıldığında üst kısımda mikrofon ve IR Blaster için delikler mevcut olduğu görülüyor. Üst tarafta ayrıca ikinci stereo hoparlör için geniş bir alan mevcut. Alt kısma baktığımızda burada birinci mikrofon, USB-C bağlantı noktası ve ana hoparlör bulunuyor. Ses ve güç tuşları ise kılıfın sağ tarafında yer alıyor.

Arkadan bakıldığında, kapak, geçmiş Huawei amiral gemisi cihazlarına kıyasla benzersiz olan yepyeni bir kamera sistemine sahip görünüyor. Sızdırılan bir diğer görselde üçlü kameranın alt alta dizili olduğunu, ana kameranın diğerlerine göre daha büyük yerleştirildiğini fark edeceksiniz. Kamera birimi için ayrılan bölümde dört delik yer alıyor. Üç delik kamera sensörlerü, diğeri ise LED flaş için.

Huawei P60 Pro’da beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin 4G versiyonu kullanılacak. Kamera, ilk kez Mate 50 serisinde yer alan XMAGE görüntüleme teknolojisi ile desteklenecek. Değişken diyaframa sahip olan kamera görüntüleme sisteminde yine çok sayıda iyileştirmenin yapılması bekleniyor. Huawei’in P60 serisinin mart ya da nisan ayında duyurması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu