Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A71 nam-ı diğer Galaxy Note 10 lite göründü

Samsung Galaxy A71 ya da diğer adıyla Galaxy Note 10 lite adı ile anılan telefonun render görselleri Evan Blass tarafından sızdırıldı!

Samsung önümüzdeki yıl Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresine ciddi anlamda hazırlanıyor. Bu etkinlik sırasında Samsung birçok model tanıtacak gibi görünüyor. Bunlar Galaxy S11, Galaxy S11 lite, Galaxy S11 Plus ve yeni nesil istiridye kapaklı Galaxy Fold 2 olarak biliniyordu. Bugün ise bu etkinlikte tanıtılacak bir başka model de kesinleşti. Samsung Galaxy A71 ya da diğer adıyla Galaxy Note 10 lite serisi de MWC2020 etkinliğinde sahneye çıkacak.

Evan Blass ağabeyimiz bugün telefonun render görselini sızdırdı ama telefon hakkında bir bilgi paylaşmadı. Ekran tarafında Galaxy Note 10 serisinden bile daha iddialı görünen yeni telefonun global pazarlarda farklı isimler ile satışa sunulması bekleniyor. Infinty-O ekran yapısı ve daha da inceltilmiş çerçevesi ile telefon çok iddialı görünüyor.

Mobil Dünya Kongresi’nin yıldızı bu yıl yine Samsung olacak gibi görünüyor. Zira gelen bilgiler Huawei’nin Mobil Dünya Kongresi kapsamında yeni nesil amiral gemisi Huawei P40 serisini tanıtmayacağını söylüyor. LG tarafında da sessizlik devam ediyor. OPPO yeni nesil bir amiral gemisi bu lansmanda tanıtır mı bu da belirsiz ama Haziran ayında tanıttığı ekran altı kamera teknolojisinin gelişmiş versiyonu kullanıcılara gösterilebilir. Bununla birlikte OPPO‘nun 100W şarj desteğini de MWC2020 kapsamında tanıtmasını bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu