DonanımTeknolojiXiaomi

Xiaomi’den MacBook’a rakip geliyor: Mi Notebook Pro

Mobil dünyasında fiyat/performans ürünleri denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Xiaomi hatırlayacak olursanız temmuz ayında duyurduğu Mi Notebook Air modeliyle bilgisayar kategorisine merhaba demişti. Çinli üretici yaklaşık beş ay sonra çok daha iddialı bir bilgisayar duyurmaya hazırlanıyor. 23 Aralık’ta tanıtılacak bilgisayara dair öneli bilgiler ise bugün Uzak Doğulu kaynaklarca yayınlandı. Xiaomi yeni bilgisayarın Mi Notebook Pro olarak lanse edecek.

Mi Notebook Pro

Xiaomi Mi Notebook Pro özellikleri

4G LTE desteğine sahip olacak bilgisayar çözümü donanım özellikleriyle parmak ısırtacak. Intel’in altıncı nesil Core i7-6700HQ işlemcisinden güç alacak bilgisayarın grafik yükünü Nvidia GeForce GTX 960M ekran kartı üstlenecek. Ekran boyutu henüz bilinmeyen bilgisayarın bellek birimi 16GB DDR4 RAM ve 512GB SSD şeklinde olacak.

Mi Notebook Pro’nun ekran boyutu henüz netlik kazanmış değil. Mi Notebook Air modeli 12.5 ve 13.3 inç olmak üzere iki farklı şekilde karşımıza çıkmıştı. Ancak Pro modeli için ekranın 4K çözünürlüklü olacağı gelen bilgiler arasında.

Fiyata gelince, “Pro” lakaplı bilgisayar ilk gelen bilgilere göre Çin’de 863 dolara eş değer bir fiyattan satışa sunulacak. 23 Aralık’ta gerçekleşecek etkinlikte bilgisayara dair tüm detayları sizlere aktaracağız.

Not: Haberde kullanılan görseller Mi Notebook Air modeline ait. 

>> İlginizi çekebilir; Galaxy Note 7 hala rakiplerinden daha çok kullanıcıya sahip

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu