GenelGüncellemeGüvenlikHuawei

Huawei P60 Pro Kullanıcıları Dikkat! Bu Güncellemeyi Hemen İndirin

Huawei P60 Pro için Kasım 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı. Kritik açıklar kapatılırken telefon çok daha güvenli hale getirildi.

Huawei akıllı telefon pazarına geri döndü. Bir süredir P60 serisi ile özellikle Çin’de fırtınalar estiren şirket, Apple’ın iPhone 15 modellerini bile geride bırakmayı başardı. Ancak Çinli teknoloji devinin burada durmaya niyeti yok. Yeni ürünler ve yeni yazılım sürümleriyle yükselişini sürdürmek istiyor. Bu doğrultuda sizlere kısa süre önce P70 serisinin kamera özellikleri hakkında ilk bilgileri vermiştik. Şimdi ise mevcut modellerden Huawei P60 Pro, yeni güvenlik güncellemesi ile daha güvenli hale geldi. İşte ayrıntılar…

Huawei P60 Pro İçin Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı

Yazılım güncellemeleri modern teknolojiler için oldukça kritik bir öneme sahip. Tek bir güncelleme ile eski ürünlerimiz yeni özellikler kazanabilir, performansları artabilir ve hatta yeni ortaya çıkan tehlikelere karşı korunabilir. Durumun farkında olan Huawei ise düzenli güncellemeler ile yukarıda bahsettiğim tüm bu nimetleri hem yeni hem de mevcut telefonlarına sağlıyor. Bunun son örneği ise Huawei P60 Pro oldu.

Huawei P60 Pro

Kasım 2023 güvenlik güncellemesini alan Huawei P60 Pro artık çok daha güvenli. 371 MB dosya boyutuna sahip  güncellemenin notları ise şu şekilde:

Değişiklik Günlüğü Bu güncelleme güvenlik yamaları ile sistem güvenliğini artırmaktadır. [Güvenlik] Daha iyi sistem güvenliği için Kasım 2023 güvenlik yamaları entegre edildi. Güncelleme Notları:

  • Bu güncelleme ile kişisel verileriniz silinmeyecektir; fakat güncelleme öncesinde tüm önemli verilerinizi yedeklemeniz önerilir.
  • Güncelleme sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen Huawei müşteri hizmetleri destek hattını arayın veya yardım için Huawei servis merkezlerinden birini ziyaret edin.
  • Bu güncelleme paketi güncelleme

Orta Segmentin Yeni Şekeri vivo Y100i Tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu