Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Akıllı Saat Severlere Bu Defa Kötü Haber

Ülkemizde akıllı saat pazarının yükselen yıldızı Huawei, sevilen Watch GT Runner ve Cyber serilerini sonlandırma kararı aldı.

Yeniliklerin öncüsü olan Huawei markası, ülkemizde akıllı saatleriyle büyük övgü topladı. Bir Weibo tahmincisine göre Watch GT Runner ve GT Cyber akıllı saat serilerine son vermeyi düşünüyor.  Bunun neden yapıldığına dair herhangi bir bilgi vermedi.

 

Watch GT Runner Ülkemizde Satılıyor!

Watch GT Runner serisi ülkemizde satışı bulunan bir modeldi. Bu yüzden bu saat serisini seven kullanıcılar bir miktar üzülebilir. İlk olarak Kasım 2021’de tanıtılan seri, bileğe takılan kısmında daha fazla nefes alabilen delikli bir yapıya sahip.

Ağırlık olarak spor yapan kişilerde uzun süreler kullanım için tasarlanan model seramik kaplama ve uçak sınıfı titanyum alaşımla kaplı ve ayrıca dayanıklı bir polimer fiber kasayla donatıldı. Saat, 38,5 gram civarında hafif ve konforlu bir tasarım sunarak kullanıcının daha iyi performans elde etmesine yardımcı oluyor.

Saatte TruSeen 5.0+ düşük tüketimli, geliştirilmiş yapay zeka algoritmasıyla yüksek hassasiyetli kalp atış hızı izleme özelliği bulunuyor. Huawei Watch GT Runner, daha hızlı uydu arama hızı ve daha doğru konumlandırma için 5 ana navigasyon uydu sistemine sahip çift bantlı beş sistemli GNSS ile birlikte geliyor.

Watch GT Cyber

Saatin kadranını ve kasasını değiştirmenize olanak sağlayan yenilikçi bir tarzda geliyor. Normal kullanımda 7, maksimum kullanımda ise 4 günlük pil ömrüne sahip akıllı saatin ülkemizde satışı bulunmuyor. Dünyanın ilk ayrılabilir kadranlı akıllı saati olarak piyasaya sürüldü.

Bu saatin kadranı, dokunmatik ekran, yerleşik işlemciler, çipler, sensörler ve şarj edilebilir piller içeren bağımsız bir mekanizmaya sahiptir ve akıllı spor sağlığı izleme işlevlerini destekliyor.

Huawei Watch GT Cyber, İşlevsel ve Zarif olmak üzere iki tasarımda piyasaya sürüldü. Ekran temalarıyla eşleşen altı renk çeşidi vardır. Bu şemalar, kullanıcı deneyiminizi yepyeni bir şekilde geliştirir.

İşlevsel modeller dört renk içerir – obsidyen siyahı, sihirli gece siyahı, gök grisi ve şafak sarısı. Şematik kentsel işlevsel bir tasarım stiline sahipken. Sekizgen çerçeve, dört altıgen vida ile işlenmiş yuvarlak bir kadran ile eşleştirilmiştir ve mekanik görünüm doku ile doludur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu