Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 11 Serisi Türkiye Yolunda! İşte Tarih

Redmi Note 11 serisi için Türkiye pazarına giriş yapmaya çok yakında Edindiğimiz bilgilere göre serideki dört model ülkemize giriş yapacak.

Redmi Note 11 serisinde heyecan giderek artıyor. Orta ve orta üst segmente yeni bir soluk getirecek olan Redmi Note 11 serisi artık Türkiye pazarına çok yakın. Bir süreden beridir küresel çapta boy gösteren telefonlar edindiğimiz bilgi ve aldığımız duyumlara göre mart sonu itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak.

Redmi Note 11 serisinde şu an için yedi model mevcut. Yine edindiğimiz bilgilera göre bunlar arasında dört tanesi Türkiye’de satışa sunulacak. Redmi Note 11, Note 11S ve Note 11 Pro modellerinin gelmesini bekliyoruz. Diğer telefonun da Note 11 Pro 5G ya da Note 11 Pro+ 5G olması muhtemel görünüyor.

Redmi Note 11 serisinin ülkemizde satışa sunulmasının ardından epey bir ilgi göreceğini düşünüyoruz. Tabii ilginin boyutunu fiyatlar da belirleyecektir. Fiyatlar beklentileri karşıladığı takdirde Redmi Note 11 serisinin orta segmenti domine edeceğini söyleyebiliriz.

Bakıldığı zaman serideki modellerin tümünde ekran, kamera ve şarj tarafında önemli yükseltmeler gerçekleştirildi. Note 11 ve Note 11S’te artık 90Hz ekran tarama hızları yer alıyor. Diğer taraftan Note 11 Pro + 5G 120 watt hızlı şarj desteğiyle amiral gemisi telefonlara artık kafa tutuyor.

Şu sıralar yeni bir orta segment telefon satın almayı düşünüyorsanız mart sonuna kadar beklemenizin öneriyoruz. Tahmin ediyoruz ki Redmi Note 11 serisinde mutlaka ilginizi çekecek bütçenize uygun bir telefon bulacaksınız. Konu hakkında yeni gelişmeler elde ettikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu