GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun KonsoluRazerTeknoloji

Razer BlackWidow V3 Gökkuşağı Gibi Oyun Klavyesi!

Oyun tutkunları için üretilen klavyelere bu kez hem ucuz hem görsel olarak çok hoş bir üye eklendi. Razer BlackWidow V3 geliyor.

Razer, BlackWidow V3 mekanik klavye olarak adlandırılan yepyeni bir oyun klavyesini piyasaya sürdü. Klavye, Razer tarafından geliştirilen yeşil ve sarı olmak üzere iki şaftla geliyor. Klavye 4 mm’lik toplam yeşil eksen hareketi, 1,9 mm’lik tetik hareketi, 50 g’a kadar tetik basıncı, 3,5 mm’lik sarı eksen toplam hareketi, 1,2’lik tetik hareketi dahil olmak üzere oyun tetikleyicileri için optimize edilmiş klasik tam yükseklikte düğmeler kullanır. mm. Klavye ayrıca 80 milyon kata kadar düğme ömrüne sahiptir.

Sarı eksen, Razer tarafından 2017’de piyasaya sürülen bir tür eksen gövdesidir. Tuş hareketi daha kısa, bu da oyuncuların düğmelere daha hızlı bir şekilde birden çok kez dokunmasına olanak tanıyor. Ayrıca, profesyonel oyuncuların taleplerini karşılayan düz bir yukarı ve aşağı doğrusal his sağlıyor. Ayrıca düğmelerde rahatsız edici basma sesi de minimalize edildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu