AppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

M1 Çipli Apple iPad Pro Hayal Kırıklığı Yarattı!

Geçtiğimiz haftalar da piyasaya sürülen M1 çipli Apple iPad Pro onarılamaz bir güvenlik açığı ile hayal kırıklığı yarattı.

Apple şirketinin yeni tablet modelleri geçtiğimiz haftalar da lansmana çıktı. Fiyatı ile cepleri yakan yeni tablet serisi büyük umutlar ile piyasaya sürülmüştü. Satışları ile şuana kadar fena bir performans sergilemeyen tablet modeli ile ilgili yeni detaylar geldi. Bugün edindiğimiz bilgilere göre M1 çipli yeni tablet modellerin de önemli bir güvenlik açığı var. Yabancı kaynaklara göre M1 çipli Apple iPad Pro onarılamaz bir güvenlik açığına sahip. Bir araştırma şirketinin raporun da ortaya çıkan detay şirketin güvenlik açığını karşımıza çıkardı.

Fiyatı ile cepleri yakan tabletler Samsung‘a rakip olarak geçtiğimiz haftalar da karşımıza çıktı. yeni tablet modellerin de güvenlik açıklarını karşımıza çıkaran şirket, yayınlayacağı güncellemeler ile bu sorunları çözmeye çalışacak.

"<yoastmark

Apple iPad Pro Onarılamaz Bir Güvenlik Açığına Sahip

Bildiğiniz üzere Apple şu sıralar kendi işlemcisini üretmeye hazırlanıyor. İşlemci konusunda çeşitli tedarik sorunları yaşayan şirket bu sorunu kendi ürettiği işlemciler ile çözecek. Bugün gündeme gelen gelişmeler de ise şirketin M1 çipli tablet ve bilgisayar modellerindeki güvenlik açığı ortaya çıktı. Bir araştırma şirketinin raporuna göre şirketin M1 çipli tablet ve bilgisayarların da kısaca ürünlerin de onarılmaz bir güvenlik açığı var. Güncellemeler ile çözüme kavuşturulamayacağı ifade edilen güvenlik açığı nasıl çözülecek bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu